שר החוץ האיראני עבאס עראקצ'י שיתף היום (שני) ברשת X קטע מהריאיון שהעניק ראש הממשלה בנימין נתניהו לערוץ 14, ותקף אותו בחריפות בטענה כי הוביל את הממשל האמריקני למלחמה באיראן.
"בשפה העברית, נתניהו מתרברב בגלוי בכך שהוליך שולל את הממשל האמריקני וגרר אותו למלחמה באיראן למען ישראל", כתב עראקצ'י.
In Hebrew, Netanyahu openly crows that he suckered the U.S. Administration into a war on Iran on behalf of Israel.
— Seyed Abbas Araghchi (@araghchi) August 31, 2026
Netanyahu explicitly laughs about how he "influenced" America through 1,000 hours of airtime on U.S. networks.
In English, he praises POTUS' leadership.
Serpent. https://t.co/O2hXExS91M
שר החוץ האיראני התייחס גם לדבריו של נתניהו בריאיון על הופעותיו הרבות בכלי התקשורת בארצות הברית: "נתניהו צוחק במפורש על האופן שבו 'השפיע' על ארצות הברית באמצעות אלף שעות שידור ברשתות האמריקניות".
לסיום טען עראקצ'י כי קיים פער בין דבריו של ראש הממשלה בעברית לבין התבטאויותיו באנגלית כלפי נשיא ארצות הברית: "באנגלית הוא משבח את מנהיגותו של הנשיא. נחש".
הראיון בערוץ 14 התרחש אמש. בזכות הראיון, "הפטריוטים" חזרה בגדול לצמרת הרייטינג. תוכניתו של ינון מגל בערוץ 14 רשמה 9.2% רייטינג ו-239 אלף צופים, בערב שבו ראש הממשלה בנימין נתניהו התארח באולפן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
