"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טראמפ: "נתקוף בקרוב את הר המכוש"
נשיא לבנון ונשיא ארה"ב ידונו במגעים מול ישראל ובנסיגה הישראלית מאזורי הפיילוט • "ישראל כבר הוציאה חלק מהתוכנית אל הפועל", אמר טראמפ • על ההסלמה מול איראן אמר: "הם נואשים לדבר איתנו, אבל אין לנו עניין בכך כרגע"
עדכונים שוטפים

טראמפ: "נתקוף בקרוב את הר המכוש"

נשיא לבנון ונשיא ארה"ב ידונו במגעים מול ישראל ובנסיגה הישראלית מאזורי הפיילוט • "ישראל כבר הוציאה חלק מהתוכנית אל הפועל", אמר טראמפ • על ההסלמה מול איראן אמר: "הם נואשים לדבר איתנו, אבל אין לנו עניין בכך כרגע"

כתבי היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

טראמפ ונשיא לבנון עאון, רויטרס
Load more...