"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: הממשל האמריקני שולח עשרות מטוסי תדלוק לישראל

אתר Axios מדווח כי בממשל שוקלים את המהלך כחלק מהרחבה אפשרית של הפעילות ההתקפית מול איראן • מוקדם יותר השבוע איים טראמפ כי אם איראן לא תשוב למו"מ, ארה"ב תתקוף גשרים ותחנות כוח במדינה

,עודכן
0השמעה
המתקפות במפרץ יעלו שלב? תדלוק אווירי של מפציץ B-2. צילום: איי.אף.פי

הממשל האמריקני שוקל לשלוח לישראל עשרות מתדלקים נוספים, כחלק מהרחבה אפשרית של המלחמה מול איראן. כך דיווח הערב (שישי) ברק רביד באתר Axios, על פי שלושה מקורות ישראלים ואמריקנים.

על פי הדיווח, הנשיא טראמפ שוקל בין היתר: תקיפת תשתיות איראניות, ביצוע תקיפות נוספות נגד מתקני הגרעין במדינה במטרה לקבור את מאגרי האורניום המועשר, וכן תקיפה באתר התת-קרקעי בהר המכוש, שנחשד כחלק מתוכנית הגרעין האיראנית.

ההודעה מגיעה על רקעהתגברות המתקפות האמריקניות על מטרות איראניות בימים האחרונים, כתגובה למתקפות של איראן על ספינות במצר הורמוז, שמפרות את מזכר ההבנות שעליו חתמו איראן וארה"ב.

מתוך X

בימים האחרונים נוצרה מתיחות בישראל על רקע נוכחותם של המתדלקים האמריקניים בנתב"ג. שרת התחבורה מירי רגבהורתה לפנות 13 מתדלקים אמריקניים שחנו בנמל, במטרה למנוע שיבוש של טיסות אזרחיות של נוסעים ישראלים.

ההחלטה הייתה אמורה להביא לכך ש-20 מתדלקים בלבד יורשו לחנות בנמל, כדי לאפשר את קיומן הסדיר של טיסות אזרחיות בעונת השיא של אוגוסט.

המסלולים שוב יתמלאו? מתדלקים בנתב"ג, ארכיון,צילום: יהושע יוסף

בכירים בפיקוד המרכז האמריקני התרעמו על ההחלטה, וטענו כי היא פוגעת בצרכים המבצעיים של צבא ארה"ב, במלחמה שבה לישראל יש אינטרס מובהק.

הנשיא טראמפ הודיע מוקדם יותר השבוע כי אם איראן לא תודיע על פתיחת המצר וחזרה למו"מ, ארה"ב תתקוף תחנות כוח וגשרים במדינה. במהלך הלילה הותקף מגדל תקשורת, שהיה חלק ממערך המעקב של איראן על מפרץ עומאן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר