"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"הם שיחקו נגד ארגנטינה, מסי ופיפ"א": מצרים סוערת אחרי ההדחה הדרמטית
אחרי שכמעט הדיחה את אלופת העולם ועלתה ל-0:2, מצרים נכנעה למהפך מאוחר של מסי וארגנטינה • ברשתות החברתיות האוהדים שיבחו את "הפרעונים", אך גם טענו לקיפוח מצד השיפוט וה-VAR • הנשיא א-סיסי הודה לשחקנים: "הישג חסר תקדים בהיסטוריה של הכדורגל המצרי"
חוסאם חסן מאמן נבחרת מצרים. צילום: AFP

"הם שיחקו נגד ארגנטינה, מסי ופיפ"א": מצרים סוערת אחרי ההדחה הדרמטית

אחרי שכמעט הדיחה את אלופת העולם ועלתה ל-0:2, מצרים נכנעה למהפך מאוחר של מסי וארגנטינה • ברשתות החברתיות האוהדים שיבחו את "הפרעונים", אך גם טענו לקיפוח מצד השיפוט וה-VAR • הנשיא א-סיסי הודה לשחקנים: "הישג חסר תקדים בהיסטוריה של הכדורגל המצרי"

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מיליוני מצרים צפו הערב בתדהמה ובהתרגשות במשחק ההיסטורי של הנבחרת הלאומית מול ארגנטינה. במשך דקות ארוכות נדמה היה כי העלייה לרבע הגמר נמצאת בהישג יד: "הפרעונים" עלו ליתרון, הכפילו אותו, ואף ראו שער נוסף נפסל בהחלטת השופט.

אלא שלקראת סיום המשחק הכל התהפך. ליונל מסי הוביל את ארגנטינה לקאמבק דרמטי, שבסיומו השלימה אלופת העולם מהפך וניצחה 2:3 בדרך לרבע הגמר.

במצרים הגיבו באכזבה גדולה, אך גם בגאווה על הופעת הנבחרת. אוהדים רבים שיבחו את השחקנים ברשתות החברתיות, לצד טענות על מזל רע ותחושת החמצה. "הם שיחקו נגד הארגנטינים, מסי ופיפ"א. לא חשוב, מזל רע. הייתם גיבורים במגרש ושיחקתם בכבוד. אנחנו גאים בכם", כתב אחד האוהדים.

<<< צפו באירועים מהמשחק >>>

אוהד נוסף ביטא את תחושת ההחמצה והזעם על החלטות השיפוט וכתב: "אפילו מסי לא מאמין לעצמו שהם ניצחו את מצרים". לדבריו, "יש דבר אחד שהפתיע אותי: למה השופט חזר ל-VAR וביטל את השער השני של מצרים, אבל סירב לחזור אליו פעם נוספת כדי לבדוק מצב שבו מוחמד סלאח היה אמור לקבל פנדל?".

פעילת הרשת המצרית סימא עסלה הצטרפה גם היא לביקורת החריפה על השיפוט וכתבה: "פיפ"א זייפה, הם משתמשים ב-VAR רק לטובת ארגנטינה". לדבריה, "תודה לנבחרת ששיחקה נגד ארגנטינה ופיפ"א יחד במשחק בלתי הוגן לחלוטין. למרות זאת, הנבחרת שלנו השיגה שלושה שערים". בכך התייחסה לשער המצרי שנפסל במהלך המחצית השנייה.

"פיפ"א זייפה". מצרים נגד ארגנטינה, צילום: IMAGN IMAGES via Reuters

מאמן נבחרת מצרים חוסאם חסן עקץ אחרי המשחק: "היינו טובים יותר מהארגנטינים, אבל כדורגל זה לא דבר הוגן. אני חושב שפיפ"א רוצים שמסי יהיה אלוף העולם כדי שימשיך במונדיאל לצורך השיווק".

גם נשיא מצרים עבד אל-פתאח א-סיסי התייחס למשחק וכתב ברשת X: "תודה לגיבורי הנבחרת הלאומית לכדורגל על הופעתם המכובדת ועל הישג חסר תקדים בהיסטוריה של הכדורגל המצרי. אנחנו גאים בכם. העתיד יהיה טוב יותר עבורכם בעזרת אללה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...