מחייכת לצד דיוקן של נסראללה: לוחמת צה"ל שהפכה לסמל ההשפלה של חיזבאללה ברשתות

אתר חדשות בלבנון העלה את תמונותיה של סרן ג' שנמצאת בעומק שטח לבנון והגולשים לעגו לארגון הטרור שמתעקש כי אנשיו נחלו ניצחון במקום • "החיילת הציונית עושה פוזות למצלמה בזמן שנעים קאסם מתחבא במנהרה שלו", כתבה אחת הגולשות • הלוחמת מספרת ל"היום": "בעיקר צוחקים על הפרסום הזה"

סרן ג' בדרום לבנון. צילום: רשתות חברתיות

הרשתות החברתיות סוערות בעקבות סדרת תמונות שהעלתה לוחמת ישראלית, מעומק השטח הלבנוני בכמה כפרים ועיירות שנכבשו על ידי כוחות צה"ל במהלך הלחימה בארגון הטרור חיזבאללה. 

התמונות, שהועלו לאתר החדשות של מפלגת "קטייב", מפלגה נוצרית ימנית המתנגדת לחיזבאללה, וגרמו מאותה נקודה למפולת של בדיחו תעל חשבונו של ארגון הטרור. בתמונות נראית לוחמת צה"ל, סרן ג', כשהיא מצולמת על רקע אתרים שונים בדרום לבנון. באחת התמונות היא נראית מחייכת ליד דיוקן גדול של מזכ"ל חיזבאללה לשעבר חסן נסראללה, ואילו באחרת היא נראית מבשלת בבית מגורים בדרום לבנון. 

סרן ר' מבשלת לחיילים בבית בדרום לבנון,

אחמד יסין, פעיל פוליטי המתנגד לחיזבאללה, כתב בעמוד ה-X שלו: "חיילת ישראלית עושה פוזות למצלמה בבינת ג'בייל בזמן שנעים קאסם מתחבא במנהרה שלו. איך דרכו עליכם חיזבאללה". 

סרן ג' לצד דיוקנו של נסראללה בדרום לבנון,

"חיילת ישראלית כובשת בית בעיירה בנט ג'בייל ומבשלת עם חבריה... כמובן, המנצחים "חיזבאללה" יספרו לנו שהחיילים באו, תפסו, סידרו את הדברים על השולחן, שטפו את הירקות, ניקו את הבשר והעוף, צילמו את התמונה, וברחו מיד כי הם מפחדים מצעירי המפלגה", לעגה הגולשת מלאק לאנשי הארגון. 

"את מה שנותר מארמונותיה של בינת ג'בייל, חיילי צבא הכיבוש הישראלי מבשלים ואוכלים בהם בקלות גמורה, בעוד גורמי מיליציית חיזבאללה לא אכלו לחם במשך שבוע לאחר שהנהגתם נטשה אותם לגורלם. בנט ג'ביל לא נפלה, בנית ג'בייל הפך לבושה של הסביבה שהותירה אותה לכיבוש", כתב רביע, בלוגר לבנוני מהעדה השיעית.

סר"ן ג' בתמונה בדרום לבנון,

סרן ג', שהופתעה מהפופולריות הגדולה של התמונות שהעלתה מספרת בבדיחות: ״אני אומרת אין דבר כזה פרסום שלילי״. "אני בעיקר צוחקת על זה עם כולם אז זה מה שחשוב גם עם ההורים שהם בדרך כלל דואגים. בסוף, נעמוד בכל משימה ברוח טובה ועם מורל גבוה", מספרת הלוחמת. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר