"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עוד מדינה נוספה למעגל ההרס האיראני: מל"ט פגע בשדה תעופה באזרבייג'ן
כטב"מ איראני מדגם "שאהד" פגע במתקן רגיש במובלעת נחצ'יבן שבאזרבייג'ן • משרד החוץ האזרי האשים את איראן: "ננקוט באמצעי התגובה המתאימים"
..הפגיעה בשדה התעופה של החצ'יבן באזרבייג'ן. צילום: רשתות

עוד מדינה נוספה למעגל ההרס האיראני: מל"ט פגע בשדה תעופה באזרבייג'ן

כטב"מ איראני מדגם "שאהד" פגע במתקן רגיש במובלעת נחצ'יבן שבאזרבייג'ן • משרד החוץ האזרי האשים את איראן: "ננקוט באמצעי התגובה המתאימים"

נטע בר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

איראן הוסיפה מדינה נוספתלמעגל הטרורוההרס שלה כשמל"ט מתוצרת איראן פגע היום (חמישי) בשדה תעופה במובלעת נחצ'יבן באזרבייג'ן. על פי דיווח של סוכנות הידיעות המקומית "אזרטאס" משרד הבריאות בנחיצ'בן לא דיווח על מקרי מוות או פצועים בעקבות התקרית. מורים ותלמידים מבתי ספר הסמוכים לשדה התעופה פונו עקב תקיפת רחפן על שדה התעופה של נחיצ'בן על ידי איראן.

משרד החוץ האזרי מסר כי רחפן אחד נפל על שדה תעופה בנחיצ'בן, סמוך לגבול עם איראן, ואחר נחת ליד בית ספר. בהצהרה, גינה המשרד את ההתקפות, דרש הסבר מאיראן ואמר כי אזרבייג'ן שומרת לעצמה את הזכות לנקוט "באמצעי תגובה מתאימים". לא נמסרה תגובה מיידית מאיראן.

סרטונים ששותפו ברשת מראים הבזקים ופיצוצים בסביבת שדה התעופה, כאשר משתמשים טוענים כי האתר היה מטרה על רקע הסלמה מתמשכת הכוללת איראן, ארצות הברית וישראל. האותנטיות של הצילומים והנסיבות המדויקות של התקיפה לכאורה טרם אומתו באופן עצמאי.

האירוע המדווח מגיע כאשר המתיחות ברחבי האזור נותרה גבוהה בעקבות פעולות צבאיות אחרונות נגד איראן, אשר גרמו לשיגור טילים כנקמה ולהגברת החששות מעימות אזורי רחב יותר.

הנזק שנגרם לטרמינל בנחצ'יבן, צילום: רשתות חברתיות

נחיצ'בן, מובלעת אזרבייג'נית הגובלת באיראן, טורקיה וארמניה, תופסת מקום רגיש מבחינה אסטרטגית בדרום הקווקז. כל תקיפה מאושרת בשטח תסמן הסלמה משמעותית עם השלכות פוטנציאליות על הביטחון האזורי.

הרשויות באזרבייג'ן טרם פרסמו הצהרה בנוגע לצילומים המופצים או לפגיעה המדווחת ליד שדה התעופה. פרטים נוספים צפויים כאשר גורמים רשמיים יעריכו את המצב ויאמתו את המידע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...