"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
דיווח: משלחת בכירי חמאס נפגשה עם ראש המודיעין הטורקי
משלחת בכירים של ארגון הטרור נפגשה עם איברהים קאלן באיסטנבול • לפי חמאס, המשלחת דנה עם ראש המודיעין הטורקי לגבי השלב השני בהסכם לסיום המלחמה
ח'ליל אל-חיה, מוחמד אל-הינדי וג'מיל מזהר, בכירי חמאס, הג'יהאד האסלאמי והחזית העממית, בבחינת המפות של עזה. צילום: רשתות ערביות

דיווח: משלחת בכירי חמאס נפגשה עם ראש המודיעין הטורקי

משלחת בכירים של ארגון הטרור נפגשה עם איברהים קאלן באיסטנבול • לפי חמאס, המשלחת דנה עם ראש המודיעין הטורקי לגבי השלב השני בהסכם לסיום המלחמה

,עודכן
0השמעה
[object Object]

משלחת בכירים של חמאס נפגשה היום (שבת) עם ראש המודיעין הטורקי איברהים קאלן באיסטנבול.כך הודיע ארגון הטרור. עוד צוין כי בראש המשלחת עמד ח'ליל אל-חיה, והשתתפו בה בכירים נוספים בחמאס, ביניהם זאהר ג'בארין, מחמוד מרדאווי ונציג הארגון בטורקיה מוסא עכארי.

בחמאס הוסיפו כי המשלחת דנה עם ראש המודיעין הטורקי לגבי השלב השני בהסכם לסיום המלחמה, ובמילוי דרישות השלב הראשון.

על פי ההודעה, הצדדים הסכימו גם על המשך התייעצות ותיאום משותף ולגבי תחילת עבודת הוועדה הטכנוקרטית הפלסטינית, פתיחת מעבר רפיח לשני הכיוונים, הכנסת אספקה נוספת וציוד למחסה. משלחת חמאס גם מסרה את "הוקרת התודה" שלה לנשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן בשל "מאמציו בהגעה להסכם לסיום המלחמה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו