מהדרום עד הצפון: סדרת תקיפות חריגה של חיל האוויר בלבנון

בתיעוד ממצלמת אבטחה של תקיפת הכטמ"מ בדרום לבנון, נראה הרכב שבו שהה מחבל חיזבאללה, חסן עטאווי, עם אשתו • לאחר מכן חיל האוויר תקף סדרת יעדי חיזבאללה באזור אל-הרמל בצפון המדינה • צה"ל אישר כי הותקפו מחנות צבאיים של כוח ׳רדואן'

תקיפת רכב בדרום לבנון. צילום: ללא

רגע לפני חג סוכות: כלי תקשורת ערביים דיווחו היום (שני) על סדרת תקיפות חריגה בלבנון. בתחילה חוסל מחבל חיזבאללה בדרום המדינה, ובהמשך הותקפו יעדים של ארגון הטרור בצפונה.

בתיעוד ממצלמת אבטחה של תקיפת הכטמ"מ בדרום לבנון, נראה הרכב שבו שהה מחבל חיזבאללה, חסן עטאווי, עם אשתו.

תיעוד ממצלמת אבטחה של התקיפה בדרום לבנון

עטאווי נפצע בעבר במתקפת הביפרים שבוצעה לפני שנה. בתקיפה הוא נהרג עם אשתו. בחיזבאללה שימש כמהנדס במערך האווירי של הכטבמ"ים.

חסן עטאווי, צילום: ללא

אחרי החיסול, בלבנון דווח כי חיל האוויר תקף סדרת יעדי חיזבאללה באזור אל-הרמל בצפון המדינה. בתיעודים מהשטח נראו תמרות עשן שעולות במרווחים קטנים באזור הררי. תקיפות דומות בעבר כוונו לתשתיות תת-קרקעיות ולמשגרים של הארגון.

צה"ל אישר כי תקף מטרות טרור של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב הבקעא שבלבנון. בין המטרות שהותקפו: מחנות צבאיים של כוח ׳רדואן', בהם זוהו מחבלים מארגון הטרור חיזבאללה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר