המחבלים חוסלו בחוף בחאן יונס, עזה. צילום: רויטרס

במארב על חוף הים: שני מחבלי חמאס חוסלו על ידי חמולה מקומית

חמושים מחמולת אל-מג'אידה קיימו מארב ופתחו באש לעבר שני מחבלים מארגון הטרור • מנגנון הפנים של חמאס איים לנקום ודרש מהחמולה "להתנער" מאלה שביצעו את הירי

מנגנון הפנים של חמאס הצהיר אמש (ראשון) כי שני מחבליו חוסלו בחוף הים של חאן יונס על ידי חמולה.

בהודעה נטען כי שני המחבלים היו לכאורה "במשימה לפתרון סכסוך משפחתי", ללא קשר לפעילות שיטור. בחמאס האשימו כי חמושים מחמולת אל-מג'אידה קיימו מארב ופתחו באש לעבר שני המחבלים. מנגנון הפנים של ארגון הטרור איים לנקום ודרש מהחמולה "להתנער" מאלה שביצעו את הירי.

לפי מקורות פלשתיניים, מחבלי חמאס חיסלו בסוף החודש שעבר את אחד מבני החמולה, שהשתייך לפת"ח ולרשות הפלשתינית. עוד נטען כי מחבלים מיחידת סהם תכננו אתמול לפגוע באחיו של אותו בן חמולה, ונורו כאשר ניסו לרצוח אותו.

בתחילת החודש, פרסמה החמולה הצהרה שבה האשימה את יחידת סהם של חמאס ברצח של בנם, איברהים פתחי מג'דייה, "בדם קר" וכשהוא "חף מפשע, פרט לדבקותו בעקרונותיו ובשירותו לעם". יתר על כן, בחמולה הצהירו כי הם "רואים בחמאס וביחידת סהם את האחראים לפשע ולהשלכותיו באופן מלא".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...