"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עיראק: סדרת כטב"מים מתאבדים התפוצצו בשדות נפט
המיליציות השיעיות חשודות בביצוע התקיפות, אבל במדינה נמנעים מלהטיל עליהן את האשמה • בשגרירות האמריקנית קראו לממשלה בבגדד לפעול נגד קבוצות חמושות
שדות הנפט הבוערים בעיראק. צילום: רויטרס

עיראק: סדרת כטב"מים מתאבדים התפוצצו בשדות נפט

המיליציות השיעיות חשודות בביצוע התקיפות, אבל במדינה נמנעים מלהטיל עליהן את האשמה • בשגרירות האמריקנית קראו לממשלה בבגדד לפעול נגד קבוצות חמושות

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שדות נפט של חברת DNO בחבל הכורדי בעיראק הותקפו הבוקר על ידי כטב"מים מתאבדים. בתקיפות נגרם נזק, אך לא היו נפגעים. מי שחשודות בביצוע התקיפות הן המיליציות הפרו-איראניות בעיראק, אך גורמים רשמיים במדינה נמנעים מלנקוב בשם האחראים.

במנגנון ללוחמה בטרור ציינו כי בסביבות שש בבוקר שוגרו שני כטב"מי נפץ לעבר שדה נפט באזור פישח'אבוור שבמחוז העיר זאכו. תקיפה נוספת התרחשה בסביבות השעה שבע בבוקר באמצעות כטב"מ נפץ ששוגר לעבר שדה נפט באזור תאווכא באותו מחוז. במנגנון העיראקי עדכנו כי תקיפת כטב"מ שלישית בוצעה נגד שדה הנפט האנד שבשליטת ארה"ב במחוז שיח'אן.

כטב"ם מתאבד, צילום: רשתות ערביות

רק ביום שני האחרון דווח על תקיפה של שני כטב"מים מתאבדים בשדה נפט אחר במחוז אירביל. באותו יום יורט כטב"ם נפץ ליד נמל התעופה של ארביל, באירוע שבו לא נגרם נזק ולא היו נפגעים.

השגרירות האמריקנית בבגדד גינתה השבוע את המתקפות הקודמות של הכטב"מים. בהודעת השגרירות הודגש כי "ממשלת עיראק צריכה להפעיל את הסמכויות שלה כדי למנוע מקבוצות חמושות לבצע התקפות כאלה על אתרים בשטחה, כולל אתרים בהם חברות עיראקיות ובינלאומיות השקיעו כדי לתמוך בעתידה של עיראק". בשגרירות קראו לממשלה לחקור את ההתקפות ולבוא חשבון עם המבצעים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...