"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חוסל אחד משרי ממשלת חמאס

בארגון הטרור הודו כי מוחמד פרג' אל-רול', שכיהן כשר לענייני אסירים וייסד ארגונים משפטיים, חוסל בבית במחנה הפליטים שאטי • בעבר החזיק גם בתיק המשפטים • "היה בדרכו לפעילות", אמרו בחמאס בהתייחס להריגתו

,עודכן
0השמעה
מוחמד פרג' אל-ר'ול, שר האסירים ושר המשפטים לשעבר של חמאס שחוסל על ידי צה"ל. צילום: רשתות ערביות

ארגון הטרור חמאס הודיע היום (שלישי) כי צה"ל חיסל את מוחמד פרג' אל-ר'ול, בכיר ארגון הטרור שכיהן בתפקידים במספר ממשלות ברצועת עזה.

לפי דיווחים פלשתיניים, הוא נהרג בתקיפה על בית במחנה הפליטים שאטי הסמוך לעיר עזה. בתקיפה נהרגו חמישה פלשתינים נוספים ואחרים נותרו לכודים תחת ההריסות.

אל-ר'ול שימש בתור חבר המועצה המחוקקת, שר המשפטים לשעבר ויו"ר הוועדה המשפטית שלה. אל-ר'ול, יליד 1957 מרפיח, היה גם השר לענייני אסירים.

לפי הודעת חמאס, הוא נהרג הבוקר בתקיפה של ישראל בעוד שהיה בדרכו לפעילות נגד כוחות צה"ל. אל-ר'ול היה מייסד ומנהל של ארגונים משפטיים ברצועת עזה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר