"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
במארב מיוחד: סוחר הסמים ממשפחת אסד נעצר על ידי הכוחות האסלאמיסטים
על פי התקשורת הסורית, הכוחות המיוחדים של השלטון האסלאמיסטי ארבו לווסים אל-אסד, בן דודו של בשאר אל אסד המודח, והוא נעצר ללא התנגדות • בהמשך, הובא למעצר וצולם במדי אסיר
ווסים אל-אסד. צילום: רשתות ערביות

במארב מיוחד: סוחר הסמים ממשפחת אסד נעצר על ידי הכוחות האסלאמיסטים

על פי התקשורת הסורית, הכוחות המיוחדים של השלטון האסלאמיסטי ארבו לווסים אל-אסד, בן דודו של בשאר אל אסד המודח, והוא נעצר ללא התנגדות • בהמשך, הובא למעצר וצולם במדי אסיר

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מנגנון המודיעין של השלטון האסלאמיסטי בדמשק הודיע היום (שבת) על לכידתו של ווסים אל-אסד, בן דודו של הרודן המודח וסוחר סמים.

מאז פרוץ מלחמת האזרחים, משפחת אסד הקימה אימפריה לסחר בסם הממריץ קפטגון, שהפך למקור ההכנסה המרכזי שלה. ווסים עבד ישירות מול מאהר אל-אסד, מפקד הדיוויזיה הרביעית. לפי דיווחים ערביים, מאהר אל-אסד נצפה לאחרונה בבית קפה במוסקבה, אליה נמלט מעיראק, התחנה הראשונה במסלול הבריחה שלו.

על פי התקשורת הסורית, הכוחות המיוחדים של השלטון האסלאמיסטי ארבו לווסים והוא נעצר ללא התנגדות. בהמשך, הובא למעצר וצולם במדי אסיר. בשנת 2023, שמו צורף לרשימה השחורה של הסנקציות האמריקניות, זאת בשל פיקודו על מיליציה שסייעה לצבא אסד. במסגרת זאת, יוחסו לו פשעים נגד האנושות במהלך מלחמת האזרחים, שנמשכה מ-2011 עד דצמבר האחרון, עת קרס משטר אסד.

על פי הערכות במערב, משטר אסד היה אחראי לכ-80 אחוזים מייצור הקפטגון העולמי. הסחר הבינלאומי בסם שמכונה "קוקאין לעניים" מוערך בסביבות 10 מיליארד דולר בשנה. לפי הערכות, משפחת אסד הרוויחה מדי שנה כ-2.4 מיליארד דולר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...