"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: פעיל חיזבאללה שעבד בבית חולים נעצר בחשד לשיתוף פעולה עם המוסד
הערוץ הסעודי "אל-חדת'" דיווח כי המעצר התבצע על ידי מנגנוני הביטחון הלבנוניים תוך תיאום עם חיזבאללה • מדובר באדם שני שנעצר בחשד לריגול לטובת ישראל בשבועות האחרונים
תומכי חיזבאללה בדרום לבנון. צילום: אי.אף.פי

דיווח: פעיל חיזבאללה שעבד בבית חולים נעצר בחשד לשיתוף פעולה עם המוסד

הערוץ הסעודי "אל-חדת'" דיווח כי המעצר התבצע על ידי מנגנוני הביטחון הלבנוניים תוך תיאום עם חיזבאללה • מדובר באדם שני שנעצר בחשד לריגול לטובת ישראל בשבועות האחרונים

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הערוץ הסעודי "אל-חדת'" דיווח היום מפי מקורותיו כי מנגנוני הביטחון הלבנוניים עצרו פעיל חיזבאללה בחשד ששיתף פעולה עם המודיעין הישראלי במחוז נבטייה.

המקורות מסרו כי החשוד נעצר בכפר חארוף באשמת שיתוף פעולה עם ישראל, ושמו הוא מחמוד איוב. הם הוסיפו כי הוא היה המנהל הפיננסי של בית חולים מקומי בשם ראר'ב חרב. עוד צוין כי המעצר התבצע על ידי מנגנוני הביטחון הלבנוניים תוך תיאום עם חיזבאללה.

דובר צה"ל

במקביל, כלי תקשורת לבנוני דיווח על "סוכן חדש" שנעצר על ידי מנגנוני הביטחון הלבנוניים תוך תיאום עם חיזבאללה. לפי הדיווח, המנגנונים פיתו את תושב נבטייה ועצרו אותו. בדיווח נטען כי הוא לכאורה שיתף פעולה עם המוסד הישראלי.

רק בחודש שעבר דיווחה התקשורת הערבית על חבר אחר בחיזבאללה שהואשם בשיתוף פעולה עם המודיעין הישראלי. לפי הדיווחים הזרים, מוחמד האדי סאלח היה מקורב למפקדים הארגון והשתייך למשפחה של מחבלי חיזבאללה, כולל אחיו. הוא הואשם בכך שקיבל כסף רב מהמוסד כדי להעביר מידע מודיעיני שסייע לביצוע חיסולים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...