"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עולים שלב בלחימה? דיווח: יותר מ-100 הרוגים בתקיפות צה''ל, פינויים נרחבים בצפון הרצועה

משפחות רבות של פלשתינים תועדו כשהן מתפנות מאזור בית להיא ותל-זעתר בצפון הרצועה. זאת, על רקע הפגזות ארטילריה שהחלו בלילה • מוקדם יותר, מנכ"ל משרד הבריאות בעזה דיווח על 250 הרוגים פלשתינים ב-36 השעות האחרונות

,עודכן
0השמעה
פינוי מבית להיא. צילום: רשתות ערביות

המלחמה ברצועת עזה:כלי תקשורת פלשתיניים דיווחו היום (שישי) על יותר מ-100 הרוגים בתקיפות שונות של צה"ל. בעקבות כך, משפחות רבות של פלשתינים תועדו כשהן מתפנות מאזור בית להיא ותל-זעתר בצפון הרצועה. זאת, על רקע הפגזות ארטילריה שהחלו בלילה. במקביל, צה"ל פיזר כרוזים בבית להיא שקראו לתושבים להתפנות, שכן מדובר באזור לחימה.

מוקדם יותר, מנכ"ל משרד הבריאות בעזה, שבשליטת חמאס, דיווח על 250 הרוגים פלשתינים ב-36 השעות האחרונות. לפי דיווחים ערביים, מאז חצות זוהו 115 הרוגים בתקיפות.

הכרוז שצה''ל פרסם לתושבי בית להיא,צילום: רשתות ערביות

לפי דיווחים פלשתיינים, כלי טיס תקפו בעיר עזה, בדיר אל-בלח במרכז הרצועה ובבני סוהליא שבאזור חאן יונס, ועד כה זוהו שבעה הרוגים. כלי תקשורת ערביים דיווחו על תקיפה נוספת באזור המואסי, שבה זוהו ארבעה הרוגים.

השבוע חלה הסלמה בלחימה ברצועת עזה ובחיסולים הממוקדים. ביום רביעי הותקפה תשתית תת-קרקעית ליד ביה"ח האירופי בחאן יונס. מטרת התקיפה היתה לנסות לחסל את ראש הזרוע הצבאית בפועל מוחמד סינוואר.

בישראל מעריכים כי סינוואר נהרג, אך מקורות בחמאס שומרים על עמימות ולא אישרו עד כה את מותו. קיימת הערכה בישראל כי גם מח"ט רפיח בחמאס מוחמד שבאנה שהה באותה תשתית וכנראה נהרג.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר