"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"זו ההזדמנות האחרונה": האולטימטום האמריקני למצרים

לפי דיווח בתקשורת הערבית, נשיא איחוד האמירויות העביר מסר מוושינגטון לנשיא מצרים א-סיסי, לפיו על קהיר לקבל בין 500 אלף ל-700 אלף פלשתינים מעזה, אחרת ארה"ב תשקול לקצץ את הסיוע הכלכלי • "קבלו מאות אלפי פלשתינים או הפסידו מיליארדים"

,עודכן
0השמעה
פלשתינים ברצועת עזה. צילום: AFP

ארצות הברית מפעילה לחץ משמעותי על מצרים לקלוט מאות אלפי פלשתינים מרצועת עזה, תוך איום במניעת סיוע כלכלי בהיקף של מיליארדי דולרים, כך מדווח העיתון הערבי "אל-ערבי אל-ג'דיד". על פי הדיווח, המסר הועבר לנשיא מצרים עבד אל-פתאח א-סיסי באמצעות נשיא איחוד האמירויות.

נשיא מצרים, עבד אל-פתאח א-סיסי. "הזדמנות אחרונה",צילום: AFP

על פי מקורות מצריים שצוטטו ב"אל-ערבי אל-ג'דיד", נשיא איחוד האמירויות העביר מסר מארה"ב לנשיא מצרים, לפיו על קהיר לקבל בין 500 אלף ל-700 אלף פלשתינים מרצועת עזה כשלב ראשון. המסר כלל אזהרה כי סירוב מצרי יוביל לאובדן מיליארדי דולרים בסיוע אמריקני. בנוסף על פי ההצעה ירדן תשלב בתוכנית בשבל מאוחר יותר במהלכו תורחב התוכנית גם ליהודה ושומרון - ותושביה הפלשתינים יועברו אליה

המקורות המצריים טענו כי מדובר ב"הזדמנות האחרונה" שניתנת למצרים, וכי במקרה של סירוב, וושינגטון תחפש חלופות אחרות ועשויה לקצץ משמעותית את התמיכה הכלכלית והצבאית במצרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר