"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אסון בטורקיה: עלה ל-66 מספר ההרוגים בשריפה באתר סקי
לפחות 51 נפצעו בשריפה שפרצה במלון באתר סקי • בעל המלון נעצר יחד עם שלושה חשודים נוספים • "לא היו אזעקות אש או מדרגות חירום"
אסון בטורקיה: 66 הרוגים בשריפה במלון של אתר סקי. צילום: רויטרס

אסון בטורקיה: עלה ל-66 מספר ההרוגים בשריפה באתר סקי

לפחות 51 נפצעו בשריפה שפרצה במלון באתר סקי • בעל המלון נעצר יחד עם שלושה חשודים נוספים • "לא היו אזעקות אש או מדרגות חירום"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מספר ההרוגים באסון השריפה במלון באתר הסקי בטורקיה עלה ל-66. לפחות 51 בני אדם נפצעו.השריפה פרצה לפנות בוקר (שלישי) במלון גרנד קרטל שבאתר הסקי קרטלקאיה, כ-290 קילומטרים ממזרח לאיסטנבול.

אסון בטורקיה: 66 הרוגים בשריפה במלון של אתר סקי, צילום: רויטרס

האסון התרחש במהלך פגרת החורף בטורקיה, כאשר ילדים רבים נמצאים בחופשה מבית הספר. לפי התקשורת הטורקית במלון שהו כ-230 אורחים בזמן השריפה, בנוסף לעובדי המלון. טרם ברור כמה ילדים נמנים על ההרוגים.

ארבעה חשודים, בהם בעל המלון, נעצרו לחקירה. לפי ״ניו יורק טיימס״ תמונות שצולמו מהאוויר לאחר השריפה מעלות תהיות לגבי קיומן של מדרגות חירום תקניות במבנה.

ניצולים מהאסון סיפרו על בריחה המונית מהמלון בן 12 הקומות. "העשן היה כל כך סמיך שבקושי יכולנו לנשום", סיפרה אחת הניצולות, איילם סנטורק, לסוכנות הידיעות הממשלתית אנדולו.

אסון בטורקיה: 66 הרוגים בשריפה במלון של אתר סקי, צילום: רויטרס

"לא היתה אזעקת אש. אם היתה אזעקה, יכולנו להיות מהירים יותר". לדבריה, בעלה נאלץ לקפוץ מהחלון על גג נמוך יותר ומשם על רכב כדי להינצל. כאמור הסיבה לפרוץ השריפה עדיין אינה ברורה והחקירה נמשכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...