"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
חשש בחיזבאללה? "סמיר ג'עג'ע מקדם הפיכה"
העיתון "אל-אחבאר", המקורב לארגון הטרור, דיווח על "חשש במצרים ובקטאר" מפני מנהיג מפלגת הכוחות הלבנוניים • מקורות בלבנון האשימו את המנהיג הנוצרי: "לא אכפת לו שההסתה שלו תוביל את המדינה לתהום"
סמיר ג'עג'ע (ארכיון). צילום: רויטרס

חשש בחיזבאללה? "סמיר ג'עג'ע מקדם הפיכה"

העיתון "אל-אחבאר", המקורב לארגון הטרור, דיווח על "חשש במצרים ובקטאר" מפני מנהיג מפלגת הכוחות הלבנוניים • מקורות בלבנון האשימו את המנהיג הנוצרי: "לא אכפת לו שההסתה שלו תוביל את המדינה לתהום"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

מסר מחיזבאללה למנהיג הנוצרי בלבנון: העיתון "אל-אחבאר" המקורב לארגון הטרור דיווח הבוקר (רביעי) על "חשש במזרח התיכון" מסמיר ג'עג'ע. לפי הפרסום, גורמים דיפלומטיים הזהירו פוליטיקאים במדינה משיתוף פעולה איתו.

צה״ל השמיד את מרבית אתרי ייצור הטילים ומחסני אמצעי הלחימה שחיזבאללה הקים מתחת לדאחייה // דובר צה"ל

עוד דווח כי מצרים, קטאר וכווית הביעו דאגה מ"ההסלמה ברטוריקה" של מפלגות בלבנון. לפי הפרסום, מדינות ערב גם הביעו חשש מהתנהלותו של ג'עג'ע, מנהיג מפלגת הכוחות הלבנוניים.

חוששים מהמצב אחרי המלחמה. מחבלי חיזבאללה (ארכיון),צילום: ללא קרדיט

הפרסום ב"אל-אח'באר" משקף בעיקר חשש בחיזבאללה מפני ההצהרות של ג'עג'ע כי המצב בלבנון יהיה שונה אחרי המלחמה. לפי המקורות, מדינות ערב הדגישו כי "יש להימנע מגוש מוסלמי סוני מאחורי פרויקט ההפיכה הפוליטי שמוביל ג'עג'ע. הן רואות בו איום על הסכם טאיף (החוזה שהביא לסיום מלחמת האזרחים - ש"ק)".

עוד נטען, כי הגורמים הערביים ייעצו לכל מי ששוחחו איתו - "לבדל את עצמם מג'עג'ע" ו"מדבריו הקיצוניים". המקורות טענו כי ג'עג'ע מתנהג על בסיס ההנחה שחיזבאללה עסוק במלחמה - מה שמונע ממנו להיכנס למתיחות פנימית. לפי הדיווח, במדינות ערב חששו כי "לא אכפת לו שההסתה שלו תוביל לתסיסה ברחוב והמדינה תידרדר לתהום".

סמיר ג'עג'ע מנהיג מפלגת "הכוחות הלבנוניים",צילום: אי.אף.פי

על פי הפרסום, חוסר שביעות הרצון הערבי מג'עג'ע קשור לדברים שאמר בפגישות שערך. המנהיג הלבנוני צוטט באומרו: "יש צורך בדמות סונית חזקה שתעז להתעמת עם חיזבאללה". עוד נטען כי הוא הציע שמות של מועמדים סונים למשימה. דבר שנתפס בתור "פטרונות כלפי העדה הסונית" וקביעת עובדות עבור הגורמים הערביים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו