"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: יו"ר הפרלמנט הלבנוני הודיע על הסכמת חיזבאללה להפרדת חזיתות עם עזה וקבלת החלטה 1701
מקור דיפלומטי חשף בפני הערוץ הלבנוני LBCI כי נביה ברי הודיע על כך לקטאר ומצרים • לפי הדיווח, התנאי לכך הוא שזה יהיה חלק ממהלך משולב • המקור אישר כי צפויה להתקיים פגישה של המתווכים המצרים והקטארים עם חמאס בעוד שמשלחת ביטחונית קטארית תבקר בביירות כדי לדון בדרישות
מסמל יותר מכל את השחיתות בלבנון. נביה ברי, יו"ר הפרלמנט הלבנוני (ארכיון). צילום: רויטרס

דיווח: יו"ר הפרלמנט הלבנוני הודיע על הסכמת חיזבאללה להפרדת חזיתות עם עזה וקבלת החלטה 1701

מקור דיפלומטי חשף בפני הערוץ הלבנוני LBCI כי נביה ברי הודיע על כך לקטאר ומצרים • לפי הדיווח, התנאי לכך הוא שזה יהיה חלק ממהלך משולב • המקור אישר כי צפויה להתקיים פגישה של המתווכים המצרים והקטארים עם חמאס בעוד שמשלחת ביטחונית קטארית תבקר בביירות כדי לדון בדרישות

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מקור דיפלומטי חשף בפני הערוץ הלבנוני LBCI כי יו"ר הפרלמנט בלבנון, נביה ברי, הודיע לקטארים ולמצרים על הסכמת חיזבאללה להפריד בין החזיתות (עזה ולבנון), ולקבל את החלטה 1701. לפי הדיווח, התנאי לכך הוא שזה יהיה חלק ממהלך משולב. על כן, סוגיית לבנון עלתה לדיון בקטאר.

המקור הדיפלומטי אישר לערוץ כי צפויה להתקיים פגישה של המתווכים המצרים והקטארים עם חמאס בעוד שמשלחת ביטחונית קטארית תבקר בביירות כדי לדון בדרישות הלבנוניות. בהקשר זה, הגורם ציין כי המפגש בדוחא הביא להתקדמות קלה בסוגיית עזה - מה שמעיד על רצון אמיתי להביא לעסקה לשחרור חטופים.

מוקדם יותר, דווח ב"רויטרס" כי מטרת המפגש בדוחא היתה להתחיל במשא ומתן להסכם, שכולל הפסקת אש קצרה בעזה ושחרור מספר חטופים תמורת אסירים ביטחוניים פלשתינים.

נשיא מצרים, עבד אל-פתאח א-סיסי, צילום: AFP

לפי הפרסום, השיחות התנהלו כדי להביא להפסקת אש שתימשך פחות מחודש, בתקווה שהיא תוביל להסכם קבוע. גורם מסר לסוכנות כי הפרטים לגבי איך וכמה חטופים ואסירים ביטחוניים ישוחררו עדיין לא ברורים. על רקע דיווחים אלו,נשיא מצרים, א-סיסי הציע- "הפסקת אש ליומיים בעזה, שכוללת שחרור ארבעה חטופים בתמורה לאסירים פלשתינים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...