"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח ערבי: הרשות סירבה ליוזמה האמירותית ברצועת עזה
בכיר פלשתיני אמר ל"אל-ערבי אל-ג'דיד" כי הפלשתינים דוחים כל תפקיד של אבו דאבי ברצועת עזה לאחר המלחמה • על פי הדיווח, האמירותים הדרשו רפורמה מקיפה ברשות הפלשתינית
סגנו של אבו-מאזן, חוסיין א-שייח' (ארכיון). צילום: רויטרס

דיווח ערבי: הרשות סירבה ליוזמה האמירותית ברצועת עזה

בכיר פלשתיני אמר ל"אל-ערבי אל-ג'דיד" כי הפלשתינים דוחים כל תפקיד של אבו דאבי ברצועת עזה לאחר המלחמה • על פי הדיווח, האמירותים הדרשו רפורמה מקיפה ברשות הפלשתינית

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בכיר פלשתיני אמר לעיתון "אל-ערבי אל-ג'דיד" שהנהגת הרשות הפלסטינית סירבה לכל תפקיד של איחוד האמירויות בעזה ביום שאחרי המלחמה.

לפי הדיווח, התוכנית האמירותית הוצגה דרך האמריקנים, ונדחתה על ידי חוסיין א-שייח', ראש הוועד הפועל באש"ף, בפגישתו עם עוזרת מזכיר המדינה לענייני המזרח התיכון, ברברה ליף.

לפי "אל-ערבי אל-ג'דיד", התוכנית האמירותית כוללת דרישות כגון רפורמות ברש"פ והקמת ממשלה טכנוקרטית שבראשה יעמוד ראש ממשלה חדש כמו סלאם פיאד.

הרס במחנה ג'בלייה באוקטובר האחרון, צילום: רויטרס

מעבר לכך, התוכנית כוללת ארבעה מרכיבים: הראשון, פריסת כוח משימה בינלאומי זמני, על סמך בקשה רשמית של הרש"פ. הכוח יחליף את צה''ל ברצועה.המרכיב השני הוא .כוח המשימה הבינלאומי הזמני יפקח על השגת היציבות ואכיפת החוק בעזה. הכוח עשוי לכלול אנשים ממדינות ערב, לרבות קבלנים צבאיים. המרכיב הרביעי כולל את העובדה שבהתחלה לא יהיה תפקיד פלשתיני ישיר בביטחון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...