"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
דלת נעולה ושומרים: כך חיזבאללה שומר על מאגר הכספים שלו מפני התקשורת בלבנון
כתב רשת LBC הלבנונית הלך בעקבות הנחיות דובר צה"ל בשפה הערבית למבנה סמוך למתחם בית החולים אל-סחל • הכתב גורש מהמקום על ידי חמושים • אדרעי: "בריוני הטרור של חיזבאללה מונעים מעיתונאים לתעד את המחבוא שגילינו"
מאגר הכספים של חיזבאללה מתחת לבית החולים אל-סחל בביירות. צילום: דובר צה"ל

דלת נעולה ושומרים: כך חיזבאללה שומר על מאגר הכספים שלו מפני התקשורת בלבנון

כתב רשת LBC הלבנונית הלך בעקבות הנחיות דובר צה"ל בשפה הערבית למבנה סמוך למתחם בית החולים אל-סחל • הכתב גורש מהמקום על ידי חמושים • אדרעי: "בריוני הטרור של חיזבאללה מונעים מעיתונאים לתעד את המחבוא שגילינו"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

מה גילה כתב הערוץ הלבנוני LBCI אתמול (שלישי) אחרי שעקב אחר ההנחיות של דובר צה"ל בערבית להגעה לבונקר עם הכסף של חיזבאללה?

עיתונאי הערוץ סיפר אתמול בשידור חי: "אחרי סיבוב שעשינו, ציוץ של אביחי אדרעי, דובר רשמי של צה"ל, נשלח. הוא קורא בו לאנשי תקשורת ללכת לאחד הבניינים הסמוכים של בית החולים אל-סחל (בביירות). הוא אומר לא לבזבז את הזמן בבית החולים (עצמו). המחבוא של חיזבאללה נמצא ליד הבניין הזה".

LBC reporter:

We went to the Al-Sahil hospital to inspect it

We found large steel doors, but Hezbollah members didn't allow us to enter and inspect it.pic.twitter.com/pERyHzKC6L

— Mossad Commentary (@MOSSADil)October 22, 2024

לדברי הכתב, "ניסינו ללכת לשם. ראינו שם כמה אנשים שנמצאים. היו שם דלתות פלדה סגורות. שאלנו אם אפשר להגיע לשם. סירבו לתת לנו לצלם שם".

הבוקר, בשל חסימת הגישה על ידי חיזבאללה, פרסם אדרעי את הציוץ הבא: "לעיתונאים הלבנוניים שלא הצליחו להגיע לבונקר הסודי של נסראללה אתם יכולים לנסות עכשיו שוב בסיור העיתונאים שמארגן מרכז אלסאחל בבניין הכניסה הצפוני. הכניסה נמצאת בבניין המזרחי מבין שני הבניינים שנמצאים צפונית לבית החולים. נעזור לכם: על פי המידע העומד לרשותנו הכניסה לבונקר בו מאוכסנים חצי מיליארד דולר בכסף וזהב נמצאת בבניין הזה בצד המזרחי של קומת המרתף (2-)"

"כמו שראינו שחיזבאללה מנע מכתבים להיכנס לבניין בו יש את פיר הכניסה הדרומי אתמול, חיזבאללה לא רוצה שתמצאו את הכסף ולכן ככל הנראה חוסם ומסתיר את הכניסה לבונקר בדרכים שונות שעלולות לכלול בניית קירות שמסתירים את הכניסות למקום בו נמצאים הכסף והזהב", כתב.

על כך אמר אל"מ אדרעי: "בריוני הטרור של חיזבאללה מונעים מעיתונאים לתעד את המחבוא שגילינו. עוד הוכחה לחשש של חיזבאללה מחשיפת האמת עליו ועל גניבת הכספים הלבנוניים שלו". אתמול פרסם הדובר הצבאי הנחיות כיצד להגיע לבונקר של חיזבאללה אחרי שצוותי תקשורת זרים הוזמנו לבית החולים, ושם הצוות אמר להם שאין מתקן של חיזבאללה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו