"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חמאס בלחץ: "ישראל מגבירה גיוסי עזתים לאיסוף מודיעין"
מקור בארגון הטרור האשים כי גורמים ישראלים מתחזים לארגוני סיוע הומניטרי, כדי לאסוף מודיעין ו"לסחוט" את תושבי הרצועה תוך שימוש באיומים
עזתים מתפנים ממזרח חאן יונס. צילום: רשתות ערביות

חמאס בלחץ: "ישראל מגבירה גיוסי עזתים לאיסוף מודיעין"

מקור בארגון הטרור האשים כי גורמים ישראלים מתחזים לארגוני סיוע הומניטרי, כדי לאסוף מודיעין ו"לסחוט" את תושבי הרצועה תוך שימוש באיומים

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בכיר במנגנון הפנים של חמאס הודה אמש (רביעי) בשיחה עם רשת "אל-ג'זירה" הקטארית כי ישראל הגבירה את הניסיונותלגייס עזתיםלצורכי איסוף מודיעין על ארגוני הטרור ברצועת עזה.

על פי הבכיר, מנגנון הפנים עצר לאחרונה כמה מעורבים בשיתוף פעולה עם ישראל, וכעת הם נמצאים בחקירה. הגורם בארגון הטרור האשים כי גורמים ישראלים מתחזים לארגוני סיוע הומניטרי כדי לאסוף מודיעין ו"לסחוט עזתים" תוך שימוש באיומים.

לדברי הבכיר בחמאס, מנגנון הפנים פועל נגד הניסיונות של אמ"ן לגייס עזתים לשירותיו. "אנחנו קוראים לאזרחים באזורים השונים של רצועת עזה להיזהר מהשיטות של הכיבוש וההונאה שלו", אמר.

לאחרונה דווח בערוץ הסעודי "אל-חדת'" כי שליח להעברת מסרים בחמאס אחראי למידע שהוביל לחיסול ראש הזרוע הצבאית בארגון הטרור מוחמד דף. בהמשך פורסם ב"ג'ואיש כרוניקל" כי מסתערבים של ישראל פעלו בלב רצועת עזה כדי לאסוף מודיעין לטובת החיסול.

במקביל, ארגון הטרור חמאס התלונן בהודעה רשמית כי מנגנוני הביטחון של הרשות הפלשתינית פועלים נגד מחבלים ביו"ש תוך החרמת כלי נשק, פירוק מטעני נפץ ופעולה נגד מארבים שהוכנו נגד צה"ל. בחמאס האשימו כי הרשות משתפת פעולה עם ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...