"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קאסם סולימאני של חיזבאללה: זה היעד לתקיפת צה״ל בביירות
פואד שוכר אבו מוחסן, הוא אחד מהמפקדים הבכירים בארגון הטרור בלבנון • הוא פעיל בארגון מזה 30 שנה - ונכלל ברשימת המבוקשים של מחלקת המדינה האמריקנית • לפי צה"ל - שכר הוא המפקד האחראי לטבח במג'דל שמס
יעד התקיפה: פואד שכר אבו מוחסן, רמטכ"ל חיזבאללה. צילום: ללא

קאסם סולימאני של חיזבאללה: זה היעד לתקיפת צה״ל בביירות

פואד שוכר אבו מוחסן, הוא אחד מהמפקדים הבכירים בארגון הטרור בלבנון • הוא פעיל בארגון מזה 30 שנה - ונכלל ברשימת המבוקשים של מחלקת המדינה האמריקנית • לפי צה"ל - שכר הוא המפקד האחראי לטבח במג'דל שמס

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בתגובה לטבח במג'דל שמס:ישראל תקפה הערב (שלישי) בלב הדאחייה בביירותאת פואד שוכר אבו מוחסן, שבאופן רשמי מהווה סגן ראש הצבאית של ארגון הטרור.

זירת הפיצוץ בביירות %2F%2F רשתות ערביות

במודעת מבוקשים של ארה"ב, פואד שוכר מתואר בתור גורם מבצעי בכיר בחיזבאללה. בין היתר צוין כי הוא שיחק תפקיד בתכנון ובהוצאה לפועל של התקפת הכוחות האמריקניים בביירות באוקטובר 1983. פיצוץ שבו נהרגו 241 אמריקנים. ממשלת ארה"ב הציעה פרס של חמישה מיליון דולר לכל מי שימסור מידע עליו פואד שוכר.

על פי אתר מחלקת המדינה פואד שוכר שימש בתפקיד יועץ בכיר של מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה לעניינים צבאיים. לאורך השנים הוא שימש בתור המפקד העליון של כוחות חיזבאללה בדרום לבנון. כמו כן הוא היה חבר בגוף הצבאי העליון של ארגון המכונה "מועצת הג'יהאד".

יעד התקיפה: פואד שכר אבו מוחסן, רמטכ"ל חיזבאללה, צילום: ללא

עוד צוין כי הוא נולד בשנת 1962 בכפר א-נבי שית בעיר בעלבב אשר בבקעת הלבנון. במהלך השנים רכש את הכינוי חאג' מוחסן. בחיזבאללה הוא פועל במשך כמה עשורים. יעד החיסול היה גם מקורב לרמטכ"ל הקודם של ארגון הטרור עימאס מורנייה שנהרג בפיצוץ בסוריה ב-2008.

החוקר הסעודי עלי מוחמד אל-חוסייני: "אני מכיר אותו טוב מאוד. החאג' מוחסן הוא לא מספר 2, הוא מספר 1 בחיזבאללה. הוא מהמייסדים, והיה חשוב יותר מעימאד מורנייה. הוא היה אפילו לפני חסן נסראללה. הוא הבכיר הראשון של מועצת הג'יהאד. הוא קאסם סולימאני של חיזבאללה, בדרגה הזאת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...