"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שימוש בשליחים ובטלפונים קוויים: ניסיונות נואשים של חיזבאללה לחמוק מהחיסולים הישראליים
בעקבות חיסול בכירים בתקיפות אוויריות ישראליות ממוקדות, ארגון הטרור חוזר לשיטות תקשורת ישנות בניסיון לחמוק מהמעקב המתקדם של ישראל

Loading...

תיעוד: צה״ל תקף מבנה בו זוהו שני מחבלי חיזבאללה / דובר צה"ל

שימוש בשליחים ובטלפונים קוויים: ניסיונות נואשים של חיזבאללה לחמוק מהחיסולים הישראליים

בעקבות חיסול בכירים בתקיפות אוויריות ישראליות ממוקדות, ארגון הטרור חוזר לשיטות תקשורת ישנות בניסיון לחמוק מהמעקב המתקדם של ישראל

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חיזבאללה אסר על פעילים בכירים וזוטרים להשתמש בטלפונים סלולריים בשדה הקרב, והורה להם להשתמש באמצעי תקשורת מיושנים כמו זימוניות ("ביפרים") ושליחים המעבירים מסרים בעל פה, כך מדווחת סוכנות רויטרס שערכה תחקיר בנושא. הארגון גם משתמש ברשת תקשורת קווית פרטית שהוקמה בתחילת שנות ה-2000.

כדי להתמודד עם האזנות אפשריות, חיזבאללה משתמש בשמות קוד לאמצעי לחימה ולמקומות מפגש, המתעדכנים כמעט מדי יום ומועברים ליחידות באמצעות שליחים.

הלווייתו של מוחמד נעמה נאסר שפיקד על גזרת דרום-מערב לבנון, צילום: אי.אף.פי

במקביל, חיזבאללה מתגאה ביכולתו לאסוף מודיעין על מטרות אויב ולתקוף מתקני מעקב ישראליים באמצעות כטב"מים מתוצרת עצמית. הארגון פרסם סרטונים של צילומי אוויר שלטענתו נאספו מעל חיפה ומתקנים צבאיים ישראליים.

למרות המאמצים של חיזבאללה, ישראל עדיין שומרת על יתרון טכנולוגי. בתחילת יולי, חוסל מפקד בכיר בחיזבאללהמוחמד נעמה נאסר, שפיקד על גזרת דרום-מערב לבנון בתקיפה ישראלית, במרחק של יותר מ-20 ק"מ מהגבול והיוםחוסל בכיר נוסף בסוריה, מה שמדגים את יכולות המודיעין והתקיפה המדויקת של ישראל.

חיזבאללה חושד כי המעקב הישראלי מבצע גם באמצעות חדירה למצלמות אבטחה שמותקנות על מבנים ביישובים ליד הגבול. ברויטרס נטען כי בפברואר הגיעה הנחיה שאוסרת על מחבלי הארגון לשאת טלפונים ניידים בחזית. " כל מי שנתפס עם טלפון בחזית – מסולק מחיזבאללה", אמר לרויטרס גורם בכיר בארגון הטרור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...