Loading...
בית המחבל שהוסב לאולם אירועים // רשתות ערביות
בית המחבל שרצח את אור אשכר נהרס - ואז הפך לאולם חתונות
הבית נהרס על ידי צה"ל במאי האחרון, לאחר הפיגוע בדיזנגוף • בתיעוד ברשתות החברתיות נראים פלשתינים סועדים בחדרים ההרוסים במהלך ארוחה לרגל חתונה
Your browser doesn’t support HTML5 audio
כלי תקשורת פלשתיניים דיווחו בסוף השבוע כי ביתו של המחבל שביצע את הפיגוע שבו נרצחאור אשכר ז"לבת"א, הפך למעין אולם חתונות.
בתיעוד שהתפרסם ברשתות החברתיות נראים פלשתינים סועדים בחדרים ההרוסים, במהלך ארוחה לרגל חתונה שהתקיימה.
ביתו של המחבל, מועתז אל-ח'וואג'ה,נהרס על ידי צה"לבחודש מאי האחרון בפעולה של כוחות הביטחון. במקום התעוררו אז הפרות סדר, אך לא היו נפגעים לכוחותינו.
אשכר (32), שנפצע אנושות בפיגוע הירי ברחוב דיזנגוף בתל אביב בתחילת חודש מרץ, נפטר לפני כחמישה חודשים, לאחר שבביה"ח איכילוב נאבקו על חייו במשך 11 ימים. "משפחתו של אור באצילות נפש תרמה את איבריו להצלת חיים", נמסר מבית החולים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו