"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"פעלו נגד הביטחון הלאומי": איראן עצרה בכיר לשעבר ושני אנשי קולנוע

סגן שר הפנים לשעבר נכלא לאחר שהאשים את חמינאי ב"כישלון החייאת הסכם הגרעין" • היוצרים קראו לכוחות הביטחון במדינה "להניח את נשקם"

,עודכן
0השמעה
דגל איראן, צילום: רויטרס

השלטונות האיראניים עצרו את סגן שר הפנים לשעבר ושני יוצרי קולנוע באשמת פעולה נגד הביטחון הלאומי - כך דווח במדינה אתמול (שישי).

דיווח באיראן: פיצוץ בבסיס של משמרות המהפכה מחוץ לטהרן (ארכיון)

נגד מוסטפא טאג'זאדה, הבכיר לשעבר שהפך לפעיל חברתי, נעצר בשל "הפצת שקרים במטרה לפגוע בדעת הקהל". טאג'זאדה, שביקר את מדיניות החוץ האיראנית באופן עקבי, אמר שאם המאמצים להחיות את הסכם הגרעין ייכשלו - האשם בכך יהיה המנהיג העליון עלי חמינאי. "לכישלון להחיות את הסכם הגרעין יש השלכות הרסניות", כתב בטוויטר בשבוע שעבר. לא ברור אם המעצר התבצע בעקבות הציוץ.

טאג'זאדה ב-2004. "הפיץ שקרים",צילום: רויטרס

במקרה אחר, הבמאי מוחמד רסולוף ועמיתו מוסטפא אל-חאמד נעצרו עקב מה שהוגדר "קשרים עם קבוצות אנטי-ממשלתיות וביצוע עבירות ביטחוניות". השניים היו חלק מקבוצת שחקנים ויוצרי קולנוע, שקראו לכוחות הביטחון האיראניים "להניח את נשקם ולשוב לחיק האומה". רסולוף זכה בפרס דוב הזהב בפסטיבל ברלין ב-2020 על סרטו "אין רשע בעולם", שעסק בעונש המוות באיראן.

רסולוף, ב-2017. "עבירות ביטחוניות",צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר