"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ספרד: בת 113 נדבקה בקורונה והחלימה
מרינה ברניאס, קשישה תושבת קטלוניה, מחזיקה בשיא המרשים של "האדם המבוגר ביותר שהחלים מקורונה" • "מודה לצוות בית הדיור מוגן על התמיכה בי"
מריה ברניאס חוגגת את יום הולדתה ה-113 // צילום מתוך טוויטר // מריה ברניאס חוגגת את יום הולדתה ה-113

ספרד: בת 113 נדבקה בקורונה והחלימה

מרינה ברניאס, קשישה תושבת קטלוניה, מחזיקה בשיא המרשים של "האדם המבוגר ביותר שהחלים מקורונה" • "מודה לצוות בית הדיור מוגן על התמיכה בי"

אסף גולן
, עודכן

מריה ברניאס, תושבת קטאלוניה בת 113, "הוכתרה" אמש (שלישי) כאשה המבוגרת ביותר בעולם שהצליחה להחלים מנגיף הקורונה, אשר כידוע, נחשב לקטלני במיוחד עבור אנשים מבוגרים, המהווים את פלח האוכלוסיה הגדול ביותר אליו משתייכים הנפטרים מן הנגיף.

ברניאס, הנחשבת לאשה המבוגרת ביותר בספרד, מתגוררת בבית הדיור המוגן "סנטה מריה דל טורה", שמקרב דייריו נפטרו לא פחות מ-117 קשישים עקב הנגיף. היא אובחנה כחולה בתחילת אפריל ונכנסה לבידוד עד שבימים האחרונים עברה מספר בדיקות וכולן יצאו שליליות.

"אני מרגישה בסדר גמור", סיפרה ברניאס על ההישג המרשים, שכן ספרד היא אחת המדינות שסבלה ממספר הנפטרים הגבוה ביותר בתקופה האחרונה. "בסך הכל סבלתי מכאבים קטנים כמו כולם, אני רוצה להודות לצוות בית הדיור המוגן על התמיכה בי".

ברוזה, בתה של מריה, סיפרה לכלי התקשורת המקומיים בהתרגשות: "אמא שלי היא אישה חזקה והיא בסדר עכשיו, היא צלולה וחזרה לעצמה, מדברת איתנו כרגיל וחזרה לאיתנה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...