יורש העצר הבריטי, הנסיך צ'ארלס, הודיע היום כי נמצא חיובי לנגיף הקורונה וכי יתבודד במעונו הרשמי, כך נמסר בהודעה מטעמו של הנסיך מוויילס.
"הבוקר הנסיך מוויילס נמצא חיובי לנגיף הקורונה וכעת נמצא בבידוד עצמי. הוד מעלתו המלכותי מאוכזה שלא ישתתף באירועי היום בווינצ'סטר ומקווה לתאם מחדש את ביקורו במקום בהקדם האפשרי", נכתב בהודעה מטעמו של הנסיך ברשת החברתית טוויטר.
צ'ארלס אמור היה להשתתף בטקס הסרת הלוט מעל פסלה של ליקוריציה מווינצ'סטר, עשת עסקים יהודייה מימי הביניים שפעלה בעיר בתקופה שהייתה אחד המרכזים הכלכליים החשובים בבריטניה. היסטוריונים של ימי הביניים הגדירו את אשת העסקים כ"אישה היהודייה החשובה ביותר בהיסטוריה של בריטניה בימי הביניים
לא מדובר בפעם הראשונה בה נדבק הנסיך, בן ה-73, בנגיף הקורונה. צ'ארלס נדבק בנגיף בחודש מרץ של שנת 2020 וטופל בביתו כשהוא סובל מתסמינים קלים בלבד. הנסיך חוסן נגד הנגיף בשלוש זריקות ובבית המלוכה לא הגיבו לשאלה מתי בא לאחרונה במגע עם אמו המלכה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו