"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אסטרזינקה: "ביצענו שיפורים בחיסון"
גורמים בחברת התרופות טוענים כי החיסון המשודרג יעיל ב-90 אחוזים נגד מחלת הקורונה • ישראל רכשה עשרה מיליון מנות חיסון מהחברה הבריטית
חיסון נגד קורונה של חברת אסטרהזניקה // צילום: איי.אף.פי // חיסון נגד קורונה של חברת אסטרהזניקה // צילום: איי.אף.פי

אסטרזינקה: "ביצענו שיפורים בחיסון"

גורמים בחברת התרופות טוענים כי החיסון המשודרג יעיל ב-90 אחוזים נגד מחלת הקורונה • ישראל רכשה עשרה מיליון מנות חיסון מהחברה הבריטית

נטע בר
, עודכן

חברת התרופות הבריטית, אסטרהזנקה, הודיעה היום (ראשון) כי בעקבות סדרת שיפורים בנוסחה של החיסון אות והיא מייצרת, יעילותו כעת היא 90% ולא 70% כפי שנטען בעבר.

פסקל סוריו, בכיר בחברת התרופות, סיפר ל"סנדיי טיימס" הבריטי: "אנו חושבים שמצאנו את הנוסחה המנצחת להגדיל את היעילות של החיסון שלנו, כך שיעמוד בסטנדרט שהציבו יתר חברות התרופות.

סוריו סירב להוסיף עוד ואמר כי פרטים נוספים יפורסמו בקרוב וכי החיסון יועבר למנהל המזון והתרופות האמריקני (FDA) לאישור בקרוב, לאחר שהוגש בימים האחרונים לאישורה של מועצת הבריאות הבריטית.

ניסוי בחיסון של חברת אסטרהזיניקה // צילום: איי.פי
ניסוי בחיסון של חברת אסטרהזיניקה // צילום: איי.פי

ממשלת בריטניה הזמינה למעלה ממאה מיליון חיסונים מתוצרת אסטרהזניקה, שפיתחה את החיסון במשותף עם אוניברסיטת אוקספורד. מדינות באיחוד האירופאי כבר הזמינו חיסונים מהחברה וגם ישראל הזמינה יותר מ-10,000,000 מנות חיסון.

בשבוע שעבר הודיעו בחברת התרופות כי בדיקות ראשונות שנעשו בקרב נסייני החיסון בבריטניה מראות כי החיסון ככל הנראה יעיל נגד שני המוטציות החדשות שהופיעו בנגיף הקורונה . החדשות הביאו לתחושת הקלה גדולה בקרב הציבור בבריטניה, הסובלת מעליה קשה במספר החולים והמתים מהנגיף בשל שני הזנים החדשים שהופיעו במדינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...