"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בריטניה החלה להשתמש בחיסון של אסטרהזניקה נגד קורונה
בריאן פינסקר בן ה-82 הוא המחוסן הראשון במוצר של חברת התרופות ואוניברסיטת אוקספורד • "לא הרגשתי כלום" • ג'ונסון צפוי להכריע בנוגע לסגר
צילום: איי.אף.פי // המתחסן הראשון של אסטרהזניקה, בריאן פינסקר

בריטניה החלה להשתמש בחיסון של אסטרהזניקה נגד קורונה

בריאן פינסקר בן ה-82 הוא המחוסן הראשון במוצר של חברת התרופות ואוניברסיטת אוקספורד • "לא הרגשתי כלום" • ג'ונסון צפוי להכריע בנוגע לסגר

אור קיש
, עודכן

המרוץ להתחסנות:בריטניה החלה היום (שני) להשתמש בחיסון שפותח על ידיחברת אסטרהזניקהואוניברסיטת אוקספורד, חמישה ימים לאחר שאישרה את השימוש בו.

בריטניה החלה להשתמש בחיסון של אסטרהזניקה // צילום: רויטרס

קצב ההתחסנות באי הבריטי הוא המהיר ביותר ברחבי אירופה והמדדים גבוהים יותר גם מאלו של ארצות הברית. בנוסף, בריטניה היאהמדינה הראשונהשמחסנת בתוצר המשותף של חברת התרופות והאוניברסיטה הלונדונית.

מי שזכה להיות המתחסן הראשון הוא בריאן פינסקר בן 82, חולה במחלת כליות, שקיבל את החיסון הבוקר בבית החולים האוניברסיטאי של אוקספורד. לאחר קבלת החיסון אמר: "אני מאושרלהיות הראשון. לא הרגשתי כלום מהזריקה והצוותים הרפואיים היו מקסימים".

המתחסן הראשון של אסטרהזניקה, בריאן פינסקר // צילום: איי.אף.פי
המתחסן הראשון של אסטרהזניקה, בריאן פינסקר // צילום: איי.אף.פי

במקביל ראש ממשלת בריטניהבוריס ג'ונסוןהודיע כי 100 מיליון מנות של החיסון כבר פותחו ומחצית מהם כבר הועברו ל-6 בתי חולים שונים ברחבי האי והמטרה היא העברתם של מיליוני מנות נוספים במהלך החודשים הקרובים.

בתוך כך, התחלואה ברחבי הממלכה ממשיכה להכות גלים וג'ונסון הודיע אתמול במהלך מסיבת עיתונאים כי הוא שוקל להטיל סגר מלא במהלך השבועות הקרובים בעקבותהעלייה המדאיגהבנתונים והתפשטות המוטציה החדשה של הנגיף שהתגלתה במדינה. למרות הרמיזות בנוגע לסגר אפשרי, טען ראש הממשלה כי אין חשש בנוגע לפעילות בתי הספר ואמר כי הם בטוחים ודחק בהורים לשלוח את ילדיהם בחזרה לבתי הספר.

את ההחלטה הסופית בנוגע לסגר ג'ונסון אמור לקבל במהלך היום, לאחר סבב התייעצויות נוסף עם מומחי בריאות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...