"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קוסובו וישראל יכוננו יחסים בשני

משרד החוץ של המדינה הבלקנית הודיע כי שרי החוץ של שתי המדינות יחתמו על מסמך המכונן יחסים דיפלומטיים בין ירושלים ופרישטינה

,עודכן
שרת החוץ של קוסובו, מליזה הרדינג' // שרת החוץ של קוסובו, מליזה הרדינג'

משרד החוץ של קוסובו הודיע הערב (שישי) כי המדינה תחתום על הסכם לכינון יחסים דיפלומטים עם ישראל, במעמד שרי החוץ, ביום שני הקרוב.

שרת החוץ של קוסובו, מליזה הרדינג', אמרה בסרטון קצר שפרסם משרד החוץ: "קוסובו מציינת שלב חדש במערכת היחסים עם ישראל, מורשת של קשר ארוך בין העמים. על אף הקשיים והאתגרים שחווינו, ועשו את העמים שלנו בלתי מנוצחים, מעולם לא ויתרנו ומעולם לא איבדנו תקווה".

"כשיהודים נרדפו במלחמת העולם השנייה, הם מצאו מקלט בין האלבנים, שם נולדה החברות האמיצה בין העמים שלנו. שם נעוץ הקשר ההיסטורי העמוק לנו. כעם נדיב ואנשים מאמינים, עמדנו לצד היהודים ברגעיהם הקשים ביותר בהיסטוריה", אמרה השרה.

בחודש ספטמבר הכירה ישראל באופן רשמי בקוסובו כמדינה, במסגרת עסקה שנחתמה בבית הלבן בין סרביה וקוסובו, ואילו קוסובו התחייבה שתכיר בירושלים כבירת מדינת ישראל ותפתח בה נציגות. אם אכן יתרחש המהלך, תהיה קוסובו המדינה בעלת הרוב המוסלמי הראשונה בעולם להכיר בירושלים כבירת ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר