"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חשד להתנקשות: מתנגד לשלטון בבלארוס נמצא מת בקייב
ויטאלי שישוב נמצא תלוי בפארק סמוך לביתו בבירה האוקראינית • המשטרה המקומית חושדת כי מדובר בחיסול שהוסווה כהתאבדות
ניידת משטרה במרכז קייב // צילום ארכיון: ויקיפדיה

חשד להתנקשות: מתנגד לשלטון בבלארוס נמצא מת בקייב

ויטאלי שישוב נמצא תלוי בפארק סמוך לביתו בבירה האוקראינית • המשטרה המקומית חושדת כי מדובר בחיסול שהוסווה כהתאבדות

נטע בר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ויטאלי שישוב, פעיל אופוזיציה בלארוסי נמצא מת היום (שלישי) בפארק בבירת אוקראינה קייב, זאת לאחר שהוריו דיווחו למשטרה המקומית כי הוא נעדר.

המשטרה המקומית בקייב הודיעה כי היא חושדת ברצח ואמרה שאחד מכיווני החקירה הם רצח שהוסווה כהתאבדות. שישוב נעדר מאז אתמול, כשיצא לריצת ערב ולא שב.

שישוב עמד בראש ארגון זכויות אדם שסייע לאזרחי בלארוס הנמלטים משלטונו של הרודן אלכסנדר לוקשנקו ומגיעים לאוקראינה ופולין.

שליט בלארוס, אלכסנדר לוקשנקו // צילום: איי.פי, אי.פי



השלטונות בבלארוס תיארו בעבר את שישוב וארגונו כפושעים או מהפכנים אלימים ופעילי אופוזיציה אחרים המתגוררים באוקראינה ופולין קיבלו איומים על חייהם מנציגי הממשלה במינסק.

מוקדם יותר נודע כי הוועד האולימפי הציב לשלטונות בלארוס אולטימטום לענות לשאלותיו באשר לתקרית של האצנית כריסטינה צימאנושקאיה, שבכירים במשלחת הבלארוסית ניסו להוציא מיפן ללא רצונה לאחר שביקרה את התנהלות המשלחת האולימפית. מוקדם יותר הודיע הוועד האולימפי כי הוא פתח בחקירת האירוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...