"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נזכרו מאוחר מדי? ארגון זכויות האדם נגד חמאס: "מעשי הזוועה חייבים להיפסק"

אמנסטי אינטרנשיונל קרא לארגון הטרור חמאס להפסיק את ההרג, הפרות זכויות האדם וההוצאות להורג ללא משפט ברצועת עזה • לפי האו"ם, כוחות המזוהים עם חמאס היו מעורבים בלפחות 60 מקרי אלימות חמורה שנחקרו

מחבלי חמאס בג'באליה, רצועת עזה , AFP
מחבלי חמאס בג'באליה, רצועת עזה. צילום: AFP

ארגון זכויות האדם אמנסטי אינטרנשיונל קראלארגון הטרור חמאסלהפסיק את מעשי האלימות וההוצאות להורג ללא משפט ברצועת עזה, כך דווח היום (שישי) בעיתון הגרמני "יודישה אלגמיינה".

"ההרג, הפרות זכויות האדם ומעשי הזוועה של חמאס חייבים להיפסק. יש להעמיד לדין את כל מי שאחראים למתן הוראות לביצוע הפרות זכויות אדם ולביצוען בפועל", אמרה מזכ"לית הסניף הגרמני של אמנסטי אינטרנשיונל, יוליה דוכרוב.

חיסול מחבלים ברצועת עזה ע"י חיל האוויר

לפי הדיווח, האו"ם חקר בין אוגוסט 2024 לתחילת 2026 בסך הכול 249 מקרים של הוצאות להורג ללא משפט ואלימות פיזית חמורה ברצועת עזה. לפי הממצאים, כוחות המזוהים עם חמאס היו מעורבים בלפחות 60 מהמקרים.

בסך הכול תועדו 108 מקרי מוות במסגרת המקרים שנחקרו.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר