"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דרמה בצרפת: רכב עם רובה נמצא סמוך לבית כנסת - 300 אנשים פונו
רכב גנוב אותר במוצאי שבת ברחוב סואן בעיר סרסל שבפרברי פריז, אחת הקהילות היהודיות הגדולות בצרפת • חבלנים שהוזעקו למקום לא איתרו חומרי נפץ, אך בתא המטען נמצאו רובה סער ואקדח • שר הפנים הצרפתי לורן נונייז אישר את הפרטים, אך הבהיר כי המניעים טרם ברורים והחשודים טרם זוהו
שוטרים ליד בית כנסת בצרפת (ארכיון). צילום: AP

דרמה בצרפת: רכב עם רובה נמצא סמוך לבית כנסת - 300 אנשים פונו

רכב גנוב אותר במוצאי שבת ברחוב סואן בעיר סרסל שבפרברי פריז, אחת הקהילות היהודיות הגדולות בצרפת • חבלנים שהוזעקו למקום לא איתרו חומרי נפץ, אך בתא המטען נמצאו רובה סער ואקדח • שר הפנים הצרפתי לורן נונייז אישר את הפרטים, אך הבהיר כי המניעים טרם ברורים והחשודים טרם זוהו

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כ־300 בני אדם פונו אמש (שבת) משכונה בעיר סרסל, מצפון לפריז, בעקבות דיווח על רכב חשוד. שירות המודיעין המסכל הצרפתי (DGSI) חשש כי הוא עלול לשמש נגד הקהילה היהודית בעיר, אחת הגדולות בצרפת, והתברר כי הרכב הכיל נשק, כך דיווח היום (ראשון) העיתון ״לה פריזיאן״ ממקורות משטרתיים.

שר הפנים הצרפתי לורן נונייז אישר בראיון לרשת BFMTV את הפרטים והוסיף כי הוא עוקב אחר הפרשה. ״רכב זוהה בסמוך לבית הכנסת בסרסל. נפתחה חקירה משפטית. היה ברכב נשק צבאי״, מסר. נונייז הוסיף כי חשוד ״זוהה ואותר בסמוך למקום״.

הרכב שהתברר כגנוב, חנה ברחוב סואן בעיר, סמוך לבית הכנסת. חבלנים שהוזעקו למקום לא מצאו חומרי נפץ, אך בתא המטען התגלו רובה סער ואקדח. על פי ״לה פריזיאן״, החקירה נמשכת וצפויים מעצרים נוספים, ויש חשש להיקף רחב יותר של המעורבים בפרשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...