"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בהלה בלייפציג: שני הרוגים באירוע דריסה במרכז העיר
נהג נעצר לאחר שדהר עם כלי רכבו לתוך קהל בעיר במזרח גרמניה • במשטרה דיווחו כי הפוגע לא ניסה להימלט ונעצר כשהוא בכלי רכבו
זירת אירוע הדריסה בלייפציג. צילום: איי.אף.פי

בהלה בלייפציג: שני הרוגים באירוע דריסה במרכז העיר

נהג נעצר לאחר שדהר עם כלי רכבו לתוך קהל בעיר במזרח גרמניה • במשטרה דיווחו כי הפוגע לא ניסה להימלט ונעצר כשהוא בכלי רכבו

ניסן שטראוכלר, כתבנו באירופה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דיווחים על שמונה פצועים ושני הרוגים בעקבות נהג שסטה מנתיבו בעיר לייפציג בגרמניה ודרס הולכי רגל במרכז העיר. משטרת לייפציג והעירייה הודיעו כי הנהג נעצר אולם טרם הובהר המניע שלו. כוחות הביטחון בעיר הכריזו על אירוע רב נפגעים ומספר גדול של אמבולנסים ומסוק פינו את הנפגעים.

עיריית לייפציג הוציאה הודעה כי "מבצע משטרתי גדול מתנהל כעת בלייפציג. על פי דיווחים ראשוניים, מכונית נסעה לאורך רחוב גרימישה ופצעה מספר בני אדם. הרכב והנהג נתפסו זמן קצר לאחר מכן והם אינם נחשבים עוד לסכנה. שירותי החירום הכריזו על אירוע רב נפגעים והמשטרה נמצאת במקום בכוחות גדולים.

לפי עדי ראיה, מדובר ברכב פרטי לבן שסטה ממסלולו ברחוב שידוע כמרכז קניות ופגע במספר הולכי רגל שנעו על המדרכה. המשטרה כאמור עוד לא סיפקה מניע לאירוע הדריסה.

ראש העיר בורקהארד יונג התייחס למותם של שני הקורבנות ופציעתם של אנשים נוספים ואמר כי, "אנחנו הרוסים. כל מה שאני יכול לעשות כרגע הוא להביע את הסולידריות שלי עם משפחות הקורבנות. כל השאר יהיה תלוי כעת בעבודת המשטרה ורשויות החקירה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...