"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
דיווח: אוקראינה נערכת לבחירות לצד משאל עם על שלום
המהלך צפוי לכלול בחירות לנשיאות לצד משאל עם על הסכם שלום אפשרי עם רוסיה • גורמים אוקראינים ואירופים המעורים בפרטים מסרו כי ההכרזה מתוכננת ל-24 בפברואר • לפי הדיווחים, נבחנת אפשרות לקיים את ההצבעות במקביל כבר בחודש מאי
בדרך לבחירות? נשיא אוקראינה, וולודימיר זלנסקי. צילום: אי.אף.פי

דיווח: אוקראינה נערכת לבחירות לצד משאל עם על שלום

המהלך צפוי לכלול בחירות לנשיאות לצד משאל עם על הסכם שלום אפשרי עם רוסיה • גורמים אוקראינים ואירופים המעורים בפרטים מסרו כי ההכרזה מתוכננת ל-24 בפברואר • לפי הדיווחים, נבחנת אפשרות לקיים את ההצבעות במקביל כבר בחודש מאי

,עודכן
0השמעה
[object Object]

נשיא אוקראינה וולודימיר זלנסקי מתכוון להכריז ב-24 בפברואר על תוכנית לקיום בחירות לנשיאות ומשאל עם על הסכם שלום אפשרי עם רוסיה - כך דווח הבוקר (רביעי) ב"פייננשל טיימס", מפי גורמים אוקראינים ואירופים המעורים בפרטים.

זלנסקי במסר לאוקראינה: "אנחנו עומדים בפני בחירה קשה - לאבד את כבודנו או להפסיד שותף חשוב" // X

לפי הדיווח ב"פייננשל טיימס", זלנסקי צפוי להציג תוכנית לקיום בחירות לנשיאות לצד משאל עם, שיעסוק בהסכם שלום אפשרי עם רוסיה. בעיתון צוטטו גורמים אוקראינים ואירופים המעורבים בהכנות.

בשבוע שעבר דיווחה "רויטרס" כי במסגרת מתווה הנדון בין צוותי מו"מ אמריקניים ואוקראיניים, כל הסכם שלום שיושג יובא לאישור במשאל עם של אזרחי אוקראינה. במקביל, כך לפי הדיווח, ייערכו בחירות כלליות במדינה.

המלחמה מתקרבת לסיומה? פגישת טראמפ-זלנסקי,צילום: GettyImages

עוד צוין כי גורמים המעורבים בשיחות דנו באפשרות שהבחירות הארציות והמשאל עם יתקיימו כבר בחודש מאי. לפי פייננשל טיימס, באוקראינה החלו בהיערכות מעשית לקיום הבחירות במקביל למשאל העם, על רקע המגעים להסכם עתידי עם רוסיה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו