"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
השוד הגדול בעת האחרונה: ארבעה חשודים נוספים נעצרו
התובעת שמנהלת את החקירה, לור בקואו, אמרה כי העצורים הנוכחיים הם שני גברים ושני נשים שגילם נע בין 31 ל-40 • אחד מהם חשוד בביצוע השוד בפועל והשלושה הנוספים חשודים בסיוע
עם מנוף, מסור וקטנועים. שודדי הלובר פרצו למוזיאון המפורסם תוך פחות משבע דקות. צילום: אי.פי.אי

השוד הגדול בעת האחרונה: ארבעה חשודים נוספים נעצרו

התובעת שמנהלת את החקירה, לור בקואו, אמרה כי העצורים הנוכחיים הם שני גברים ושני נשים שגילם נע בין 31 ל-40 • אחד מהם חשוד בביצוע השוד בפועל והשלושה הנוספים חשודים בסיוע

,עודכן
0השמעה
[object Object]

ארבעה חשודים נוספים נעצרובפרשיית "שוד הלובר"שזעזעה את צרפת. השודדים שפרצו למוזיאון האייקוני לפני כחודש וחצי יצאו עם שלל של 102 מיליון דולר.

התובעת שמנהלת את החקירה, לור בקואו, אמרה כי העצורים הנוכחיים הם שני גברים ושני נשים שגילם נע בין 31 ל-40.

תיעוד השוד במוזיאון הלובר // רשתות חברתיות

כלי תקשורת צרפתיים דיווחו כי אחד העצורים, בן 39 שכבר מוכר למשטרה, הוא ככל הנראה החבר הרביעי בצוות (ששאר חבריו כבר נעצרו ) שביצע בפועל את השוד הנועז באור יום. החשוד המדובר הוא הוא מאוברווילייה, פרבר מצפון לפריז שאליו קשורים חשודים אחרים.

לשלושת החשודים האחרים שנעצרו מיוחסת חברות בצוות "הקומנדו" שליווה את השוד. השלושה עומדים עומדים בפני אישומים ראשוניים של גניבה על ידי כנופיה מאורגנת וקשירת קשר לביצוע פשע,זאת לאחר שדנ"א שלהם נמצא בזירה או על פריטים הקשורים לשוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו