"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
למרות הסירוב להפסקת אש: טראמפ ישוחח עם פוטין בשני
הנשיא פרסם פוסט בו הכריז כי ידבר עם מקבילו הרוסי על "הסיום מרחץ הדמים" ועל מסחר • מל"ט רוסי הרג לפחות 9 אזרחים כשפגע במיניבוס שפינה נשים מבוגרות מאזור הלחימה
טראמפ ופוטין. צילום: אי.פי.אי/אי.פי

למרות הסירוב להפסקת אש: טראמפ ישוחח עם פוטין בשני

הנשיא פרסם פוסט בו הכריז כי ידבר עם מקבילו הרוסי על "הסיום מרחץ הדמים" ועל מסחר • מל"ט רוסי הרג לפחות 9 אזרחים כשפגע במיניבוס שפינה נשים מבוגרות מאזור הלחימה

, עודכן
0השמעה
[object Object]

נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, אמר הערב (מוצאי שבת) כי ישוחח עם נשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, ביום שני, זאת במטרה לקדם הפסקת אש וסיום הלחימה באוקראינה.

"אני אדבר, בטלפון, עם נשיא רוסיה ולדימיר פוטין, בשעה עשר בבוקר. נושא השיחה יהיה סיום 'מרחץ הדמים' שהורג, בממוצע, 5,000 חיילים רוסים ואוקראינים מדי שבוע, ומסחר", כתב הנשיא בפוסט שפרסם ברשת החברתית שלו.

"אחר כך אדבר עם נשיא אוקראינה, וולודימיר זלנסקי, עם הנשיא זלנסקי ועם מנהיגים אחרים של נאטו. אני מקווה שזה יהיה יום פרודוקטיבי, הפסקת אש תתחיל והמלחמה המאוד אלימה הזו, מלחמה שמעולם לא הייתה צריכה להתרחש, תגיעה לסופה", כתב הנשיא.

רחפן רוסי פגע באוטובוס באוקראינה, צילום: משטרת אוקראינה



לפחות תשעה בני אדם נהרגו וארבעה נפצעו בתקיפה רוסית לעבר אוטובוס במחוז סומי שבצפון אוקראינה הלילה. רחפן של צבא רוסיה פגע במיניבוס ששימש לפינוי אזרחים מאזורי הלחימה ועליו היו בעיקר נשים מבוגרות. ברוסיה לא הגיבו לאירוע.

ביום שישי נפגשו נציגי אוקראינה עם משלחת רוסית בדרג נמוך באיסטנבול שבטורקיה. השיחות לא הביאו לפריצת דרך בקיפאון במשא ומתן בין המדינות, זאת בשעה שנשיא רוסיה מסרב להצעת מדינות המערב להפסקת את בת 30 יום על מנת שלא לקיים משא ומתן תחת אש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו