"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צ'כיה: 2 נשים נרצחו בקניון - בן 16 נעצר
הקורבנות נדקרו למוות במרכז הקניות בעיר הראדץ קראלובה • חשוד בעל אזרחות צ'כית נעצר • ראש הממשלה פטר פיאלה: "מעשה בלתי מובן ונורא לחלוטין"
זירת הרצח בצ'כיה. צילום: REUTERS

צ'כיה: 2 נשים נרצחו בקניון - בן 16 נעצר

הקורבנות נדקרו למוות במרכז הקניות בעיר הראדץ קראלובה • חשוד בעל אזרחות צ'כית נעצר • ראש הממשלה פטר פיאלה: "מעשה בלתי מובן ונורא לחלוטין"

ניסן שטראוכלר, כתבנו באירופה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שתי נשים נרצחו היום (חמישי) במתקפת סכינים שאירעה במרכז קניות בעיר הראדץ קראלובה בצ'כיה, הנמצאת במרחק של כמאה קילומטרים מפראג.

לפי דיווחים בתקשורת, חשוד כבן 16 בעל אזרחות צ'כית נעצר על ידי המשטרה סמוך למרכז הקניות, כאשר הסכין שבה בוצע הרצח נמצאה גם היא בסמוך אליו.

פטר פיאלה. "מעשה נוראי", צילום: AP
זירת הרצח בצ'כיה, צילום: REUTERS

ראש ממשלת צ'כיה פטר פיאלה שלח את תנחומיו למשפחות הנרצחות, אשר בתחילה דווח על פציעתן, אולם בהמשך כאמור נקבע מותן כתוצאה מהפציעות הקשות שמהן סבלו. בפוסט שהעלה ברשת X כתב ראש הממשלה פיאלה כי "מה שקרה היום בהראדץ קראלובה הוא מעשה בלתי מובן ונורא לחלוטין".

עד כה, טרם פורסם המניע לרצח. משטרת צ'כיה הודיעה כי "המצב בשליטה ולא נשקפת כרגע סכנה לציבור".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...