"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מריח רע: פיצריה בגרמניה אפשרה ללקוחותיה להזמין קוקאין עד הבית
המשטרה בעיר דיסלדורף חשפה מסעדה שמכרה סמים במסווה של משלוחי פיצה • הלקוחות היו מתקשרים למקום ומזמינים "פיצה מספר 40" והקוקאין היה נשלח לביתם
פיצריה וסם מסוכן מסוגן קוקאין, אילוסטרציה. צילום: Gettyimages

מריח רע: פיצריה בגרמניה אפשרה ללקוחותיה להזמין קוקאין עד הבית

המשטרה בעיר דיסלדורף חשפה מסעדה שמכרה סמים במסווה של משלוחי פיצה • הלקוחות היו מתקשרים למקום ומזמינים "פיצה מספר 40" והקוקאין היה נשלח לביתם

ניסן שטראוכלר, כתבנו באירופה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

פיצרייה בעיר העתיקה של דיסלדורף אשר נודעה במנות המיוחדות שלה, שכללו בתפריט הרשמי בין היתר פיצה עם נוטלה ובננה, או פיצה מטוגנת, הציעה ללקוחותיה בתפריט הלא רשמי גם משלוחי קוקאין.

וכך, כל מי שהתקשר לפיצה וביקש את 'פיצה מספר 40' קיבל בתמורה משלוח עד הבית של האבקה הלבנה שהתבצע על ידי שליח הפיצרייה, "זו הייתה אחת ה'פיצות' הנמכרות ביותר בפיצרייה", ציין אתמול מייקל גראף פון מולטקה, קצין במשטרת דיסלדורף, במסגרת מסיבת עיתונאים שחשפה את הפרשייה.

המידע הראשוני על פיצריית הקוקאין הגיע בעקבות ביקור שגרתי של פקחי עירייה בפיצרייה ושם התגלתה פעילות חשודה אשר לא הריחה טוב ותפסה את תשומת ליבם, והם אלו שהעבירו את המידע הראשוני למשטרה המקומית. כתוצאה מכך המשטרה העירונית פשטה על ביתו של בעל הפיצרייה בחודש מרץ האחרון וכאשר השוטרים הגיעו לביתו, האחרון השליך שקית מלאה בסמים מהחלון ישירות לידי צוות שיטור שהקיף את הבית. בחיפוש נמצאו ברשותו של בעל הפיצרייה 1.6 ק"ג קוקאין, 400 גרם חשיש ו-268.000 יורו במזומן.

בגלל שלבעל הפיצרייה לא היה רישום פלילי הם שחררו את העצור, אשר חזר במהרה לסורו והמשיך בחודשים האחרונים למכור פיצות, כולל את 'פיצה מספר 40'. בעקבות מידע שהמשטרה קיבלה, שכלל גם את הרצון של בעל הפיצרייה למכור את העסק ולעזוב את המדינה, בעל הפיצרייה נעצר בחודש אוגוסט וככל הנראה, המעצר שלו הוביל לשורת מעצרים של 12 חשודים נוספים שהתרחשו במספר ערים בגרמניה בסוף השבוע האחרון, כולל מעצר של מי שחשוד באספקת הסמים ובניהול מנגנון שליחת הקוקאין כחלק מעבודת הפיצרייה. במסגרת המעצר של הסוחר הראשי, צעיר כבן 22 בעל עבר פלילי עשיר אשר ייבא את רוב הסמים דרך מרוקו, נחשפו גם שתי חממות קנביס שכללו 360 צמחים, וכן נמצא נשק, כסף מזומן, וגם רכבים ואביזרים יוקרתיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...