"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מגישה בסקיי ניוז בריטניה בדיווח על חיסול הנייה: "ישראל הרגה מנהיג מתון מאוד"
בחלק מהדיווחים השונים בעולם על האירוע הדרמטי, בחרו לתאר את ראש הלשכה המדינית של חמאס בדרך מקוממת • ברשת ה-BBC תיארו אותו כ"מתון ופרגמטיסט ביחס למנהיגי חמאס בעזה כמו סינוואר ודף" • גם ב"גארדיאן" תיארו אותו בדרך דומה וכתבו: "נחשב לפרגמטיסט, ושימש כמתווך בשיחות הפסקת האש"

Loading...

מגישת סקיי ניוז מציגה את הנייה בתור "מנהיג מתון" // מתוך X

צפו

מגישה בסקיי ניוז בריטניה בדיווח על חיסול הנייה: "ישראל הרגה מנהיג מתון מאוד"

בחלק מהדיווחים השונים בעולם על האירוע הדרמטי, בחרו לתאר את ראש הלשכה המדינית של חמאס בדרך מקוממת • ברשת ה-BBC תיארו אותו כ"מתון ופרגמטיסט ביחס למנהיגי חמאס בעזה כמו סינוואר ודף" • גם ב"גארדיאן" תיארו אותו בדרך דומה וכתבו: "נחשב לפרגמטיסט, ושימש כמתווך בשיחות הפסקת האש"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בעולם ממשיכים לסקר את החיסול הדרמטי בטהרן, בוחוסל ראש הלשכה המדינית של חמאס איסמאעיל הנייה.אך נראה שחלק מגופי התקשורתי מצאו להם נרטיב ייחודי משלהם: אלכס קרופורד, כתבת של סקיי ניוז, תיארה היום (רביעי) את הנייה כמנהיג "מתון מאוד" של ארגון הטרור.

>>הנייה לא לבד: בכירי חמאס שחוסלו - ואלו שעל הכוונת | פרויקט מיוחד<<

גם ברשת ה-BBC הבריטית הציגו בדיווחם את מנהיג ארגון הטרור הרצחני כ"מנהיג מתון ופרגמטיסט ביחס למנהיגי חמאס בעזה סינוואר ודף".

גם ב"גארדיאן" בחרו להציג את רב-המרצחים הבכיר בדרך מתונה: "הנייה היה ראש הלשכה המדינית הגולה של ארגון הטרור ובילה את רוב זמנו בשנים האחרונות בקטאר ובטורקיה. הוא נחשב לפרגמטיסט, ושימש כמתווך בשיחות הפסקת האש במהלך מלחמת ישראל-עזה, קיים קשר עם בעלת בריתה העיקרית של חמאס, איראן, ונפגש עם נשיא טורקיה".

הנייה, עמד בראש הגוף שמתווה את ההחלטות האסטרטגיות בארגון הטרור הרצחני. ב־7 באוקטובר הוא תועד מברך על המתקפה מטרקלין באיסטנבול, ונושא תפילה עם בכירים אחרים בחמאס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...