"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שוויץ: המנהיגים הגיעו לפסגת השלום באוקראינה
רוסיה לא הוזמנה להשתתף בכינוס שמטרתו למצוא נוסח מוסכם לסיום המלחמה שגבתה את חייהם של מאות אלפי בני אדם • הנשיא זלנסקי וסגנית הנשיא קמלה האריס נפגשו בפתח השיחות
הנשיא זלנסקי וקמלה האריס. צילום: אי.פי.איי

שוויץ: המנהיגים הגיעו לפסגת השלום באוקראינה

רוסיה לא הוזמנה להשתתף בכינוס שמטרתו למצוא נוסח מוסכם לסיום המלחמה שגבתה את חייהם של מאות אלפי בני אדם • הנשיא זלנסקי וסגנית הנשיא קמלה האריס נפגשו בפתח השיחות

נטע בר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מנהיגי העולם הגיעו לכפר נופש סמוך לעיר לוצרן בשוויץ על מנת להשתתף בפסגת שלום ראשונה מסוגה שמטרתה למצוא נוסחה שתאפשר את סיום המלחמה באוקראינה.

רוסיה, שנציגיה לא הוזמנו לכינוס, כבר הודיעה כי הוא חסר משמעות עבורה ונשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, הציג תנאים משלו לשלום ביום שישי, ולמעשה דרש את כניעתה של אוקראינה והעברת שטחים עצומים מידיה של קייב לרוסיה.

בין המנהיגים שהגיעו לפסגה בשוויץ נמצאים נשיא אוקראינה, וולודימיר זלנסקי, סגנית נשיא ארצות הברית, קמלה האריס, נשיא צרפת עמנואל מקרון, ראש ממשלת יפן פומיו קישידה וקנצלר גרמניה אולף שולץ.

זלנסקי פגש את האריס ואמר בפתח הכינוס כי "אוקראינה מעולם לא רצתה את המלחמה הזו, זו תוקפנות פושעת ללא כל התגרות מצד רוסיה. היחיד שרצה את המלחמה הזו הוא פוטין.

פסגת השלום בשוויץ,

בראיון לטלוויזיה האיטלקית אמר זלנסקי: "פוטין מבין שתהיה פסגת שלום. שרוב העולם נמצא לצדה של אוקראינה. וערב הפסגה הזו, בין האזעקות והאזרחים שנהרגים במתקפות טילים, נראה שהוא בחר להציב לנו סוג של אולטימטום".

מי שעורר עניין במהלך הגעתו לכינוס בשוויץ היה נשיא צרפת, עמנואל מקרון, שהגיע לצידו של גנרל בחיל האוויר הצרפתי שנושא את מה שכלי תקשורת מקומיים זיהו כמזוודת השיגור הגרעינית. כלי תקשורת העלו את האפשרות כי מדובר בהעברת מסר לנשיא רוסיה פוטין כי עליו לחדול מאיומיו בשימוש בנשק גרעיני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...