"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

אירלנד צפויה להכיר היום במדינה פלשתינית

הממשלה בדבלין תקבל החלטה רשמית על ההכרה החד צדדית בישיבת הממשלה הקרובה • בנוסף, היא פועלת לתאם את ההחלטה עם מדינות נוספות באירופה • במקביל לה, גם מנהיגי ספרד ונורבגיה צפויים להודיע היום פומבית על הכרה חד צדדית במדינה פלשתינית

,עודכן
0השמעה
הפגנות אנטי ישראליות באירלנד. צילום: רויטרס

לאחר שהעצרת הכללית של האו״ם אישרהשדרוג במעמדה של המשלחת הפלשתיניתלארגון,אירלנד צפויה להודיע הבוקר (רביעי) כיתכיר ב"מדינה פלשתינית"באופן חד צדדי. על פי מידע שהגיע לגורמים בישראל, הממשלה בדבלין תקבל על כך החלטה רשמית בישיבת הממשלה הקרובה. בד בבד, אירלנד פועלת לתאם את ההחלטה עם מדינות נוספות באירופה.

קמפיין משרד החוץ נגד הכרה חד צדדית במדינה פלשתינית // משרד החוץ

ההודעה האירית תימסר הבוקר על ידי ראש הממשלה ושר החוץ בדבלין. במקביל לה, גם מנהיגי ספרד ונורבגיה צפויים להודיע היום פומבית על הכרה חד צדדית במדינה פלשתינית. כך עולה ממידע שהגיע לישראל.

שר החוץ של האיחוד האירופי, ג'וזף בורל בביקורו בלבנון,צילום: אי.פי

כזכור, שר החוץ של האיחוד האירופי, ג'וזף בורל, אמר לאחרונה כי ב-21 במאי צפויות ספרד, אירלנד, סלובניה ו"חברות נוספות באיחוד האירופי" להכיר במדינה פלשתינית. לדבריו מדובר ב"מעשה סמלי, שיותר מהכרה במדינה - הוא מכיר ברצון שהמדינה הזו תתקיים"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר