"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פוטין מתייצב לצד הפלשתינים: "האירועים הם דוגמה לכישלון המדיניות האמריקנית במזרח התיכון"
נשיא ראשונה התבטא לראשונה על הלחימה בדרום כשנועד בקרמלין עם ראש ממשלת עיראק • "כפו את תפיסותיהם ולחצו על שני הצדדים לסירוגין, בלי לקחת בחשבון את צורכי היסוד של העם הפלשתיני"
פוטין בקרמלין (ארכיון). צילום: אי.אף.פי

פוטין מתייצב לצד הפלשתינים: "האירועים הם דוגמה לכישלון המדיניות האמריקנית במזרח התיכון"

נשיא ראשונה התבטא לראשונה על הלחימה בדרום כשנועד בקרמלין עם ראש ממשלת עיראק • "כפו את תפיסותיהם ולחצו על שני הצדדים לסירוגין, בלי לקחת בחשבון את צורכי היסוד של העם הפלשתיני"

דוד ברון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שלושה ימים אחרי מתקפת הטרור של חמאס, נשיא רוסיה ולדימיר פוטין התבטא היום (שלישי) סוף-סוף בנושא – והתייצב לצד הפלשתינים.

"אני חושב שרבים יסכימו איתי כי האירועים הם דוגמה לכישלון המדיניות האמריקנית במזרח התיכון", אמר פוטין שנועד היום בקרמלין עם ראש ממשלת עיראק, מוחמד סודאני.

ביידן בהצהרה מיוחדת%3A "לא נפקיר את ישראל" \ רויטרס

"ארה"ב ניסתה להיות השחקן הבלעדי בהסדרה, אולם למרבה הצער לא דאגו לחפש פשרות המקובלים על שני הצדדים אלא להפך, כפו את תפיסותיהם ולחצו על שני הצדדים לסירוגין. אולם בכל פעם – בלי לקחת בחשבון את צורכי היסוד של העם הפלשתיני, ובראש ובראשונה יישום החלטת מועצת הביטחון של האו"ם לגבי הקמת מדינה פלשתינית עצמאית".

במילים האלה חזר פוטין על המסר שקידם כבר בשבת הנשיא לשעבר דמיטרי מדבדב, שהאשים את ארה"ב בהסלמה. יום למחרת הרעיון בדבר כישלון המדיניות של ארה"ב כבר שודר בכל כלי התקשורת הכפופים לקרמלין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...