"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המתקפה המקיפה ביותר עד כה: אוקראינה תקפה בשישה מחוזות ברוסיה
לפחות עשרה כטב"מים תקפו את שדה התעופה בעיר פסקוב שמדרום לסנט פטרבורג - והובילה לפגיעה במטוסים על הקרקע ובמסוף דלק • מטרות נפגעו גם בערים טולה ובריאנסק • מתקפות הכטב"מים הגוברות בעומק רוסיה מביאות את המלחמה לתודעת אזרחי הפדרציה - ושומרות על המורל באוקראינה שעודנה מחפשת אחר הישגים במתקפת הנגד
תוצאות המתקפה האוקראינית על רקע העיר פסקוב. צילום: איי.פי

המתקפה המקיפה ביותר עד כה: אוקראינה תקפה בשישה מחוזות ברוסיה

לפחות עשרה כטב"מים תקפו את שדה התעופה בעיר פסקוב שמדרום לסנט פטרבורג - והובילה לפגיעה במטוסים על הקרקע ובמסוף דלק • מטרות נפגעו גם בערים טולה ובריאנסק • מתקפות הכטב"מים הגוברות בעומק רוסיה מביאות את המלחמה לתודעת אזרחי הפדרציה - ושומרות על המורל באוקראינה שעודנה מחפשת אחר הישגים במתקפת הנגד

דוד ברון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המתקפה הנרחבת ביותר של אוקראינה על העורף הרוסי:במהלך הלילה (בין שלישי לרביעי) תקפו לפחות עשרה כטב"מים את שדה התעופה בעיר פסקוב שמדרום לסנט פטרבורג.

על פי סוכנות הידיעות הרשמית TASS, ארבעה מטוסי תובלה צבאיים מדגם איליושין-76 נפגעו. מידת הנזק מתבררת. כמו כן, נפגע מסוף נפט הסמוך לשדה.

מתקפת כטב"מים אוקראינית בפסקוב וניסיונות היירוט | רשתות חברתיות

במקביל, הותקפו יעדים בעיר טולה שמדרום למוסקבה, ובעיר בריאנסק, הקרובה יחסית לגבול.

לצד הנזק לאמצעי לחימה ולתשתיות, אחת המטרות של קייב במתקפות הכטב"מים הגוברות בעומק רוסיה היא הבאת המלחמה לתודעת אזרחי רוסיה, שמוגנים מפניה דרך אופי הסיקור בערוצי התקשורת הרוסיים הרשמיים והרשמיים למחצה. במקביל, יש להן גם אפקט של שמירה על מורל גבוה בקרב אזרחי אוקראינה, במיוחד בהתחשב בקצב מתקפת הנגד בדרום המדינה והיעדר הישגים סמליים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...