"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו בתיעוד

תקיפת הכטב"מים בלב מוסקבה: כך נראה רגע הפיצוץ שהחריד מתחם שלטון ועסקים

שלושה כטב"מים תקפו לפנות בוקר בליבה של בירת רוסיה • אחד מהם יורט, שניים אחרים התפוצצו במרכז "מוסקבה סיטי" • בעקבות התקיפה, שובשה לזמן קצר פעילות נמל התעופה וונוקובו • זו הפעם הרביעית מאז תחילת מאי שבה מל"טים חודרים את מערך ההגנה האווירית מעל מוסקבה

,עודכן
0השמעה
תוצאות של פגיעת אחד הכטב"מים, הבוקר במוסקבה. צילום: רויטרס

שוב תקיפה של כטב"מים על מוסקבה, שוב מערכת ההגנה האווירית הרוסית נחשפת במערומיה – והפעם יש גם תיעוד של רגע הפיצוץ:הלילה תקפו מל"טים את רובע העסקים במרכז הבירה הרוסית. אחד מהם התפוצץ על בניין שבו משוכנות נציגויות של משרדי ממשלה.

עוד נקודת פגיעה ברובע העסקים של מוסקבה,צילום: רויטרס

על פי הדיווחים ברוסיה, התקיפה התרחשה בין שלוש לארבע וחצי לפנות בוקר. שלושה כטב"מים טסו לתוך מוסקבה. אחד מהם יורט, השני פגע במרכז העסקים "אוקו 2", והשלישי באחד המגדלים של מתחם IQ-Kvartal, שבין השאר מארח שבעה משרדי ממשלה. שומר במרכז העסקים נפגע.

רשתות חברתיות

בעקבות האירועים, נמל התעופה וונוקובו נסגר הבוקר לטיסות לפרקי זמן קצרים.

במשרד ההגנה הרוסי טענו ששני הכטב"מים למעשה יורטו, אולם לא מסבירים איך הכלים מצליחים להגיע למרכז מוסקבה – בניגוד לסוף מאי ותחילת יולי, אז יורטו מחוץ לעיר. ייתכן שהדבר מלמד על מחסור במערכות הגנה אווירית ברוסיה. כמו כן, אין ודאות לגבי היירוט באמצעים של לוחמה אלקטרונית: פרשנים צבאיים רוסים כבר העירו כי כדי לדעת זאת, צריך להניח מה הייתה המטרה של הכטב"מים מלכתחילה. עובדת פיצוצם אינה מוכיחה דבר.

מאז התקיפה על ארמון הסנאט במתחם הקרמלין בתחילת מאי, תקפה אוקראינה את מוסקבה לפחות ארבע פעמים.

אתמול תקפה רוסיה בתשעה מחוזות אוקראינה. במחוז סומי פגע טיל רוסי במכון להשכלה גבוהה. שני בני אדם נהרגו, 20 נפצעו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר