"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
המלחמה באוקראינה

הושלם פינוי האזרחים ממפעל "אזובסטאל" במריופול

מבצע חילוץ האזרחים מהמתחם הנצור הסתיים בהצלחה • שלושה לוחמים נהרגו מאש הצבא הרוסי בשעה שסייעו לאזרחים להתפנות

נטע ברשליח "ישראל היום" לאוקראינה
,עודכן
0השמעה
מפעל הפלדה אזובסטל במריופול, צילום: רויטרס

סגנית ראש ממשלת אוקראינה, ארינה ורשצ'וק, הודיעה הערב על השלמת מבצע פינוי האזרחים ממפעל הפלדה "אזובסטאל" בעיר מריופול, לאחר יותר מחודשיים של לחימה בעיר.

על פי הודעת ורשצ'וק, עם סיום המבצע, שנערך בחסות ארגון האומות המאוחדות והצלב האדום, אין יותר אזרחים במתחם הנצור וכל מי שנותר במפעל העצום, הם לוחמים אוקראיניים.

מריופול ומפעל הפלדה אזובסטל,

על פי הדיווח, שלושה לוחמים נהרגו מאש הצבא הרוסי בשעה שסייעו לאזרחים להתפנות מהמקום. בימים האחרונים, תוך כדי פינוי המתחם מאזרחים, ערכו הרוסים כמה ניסיונות נפל לכבוש בהסתערות את המקום והצליחו, לפחות במקרה אחד, לפרוץ לשטח המתחם המבוצר.

הריסות בניין במריופול,צילום: אי.פי

הרשויות בעיר העריכו לפני כשבועיים כי 20 אלף אזרחים נהרגו בעיר במהלך הפלישה הרוסית, בעיר שאוכלוסייתה פחות מחצי מיליון נפש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר