תמונות וסרטונים שהועלו במהלך הלילה (בין ראשון לשני) לרשתות החברתיות על ידי תושבים רוסים בעיר בריאנסק, הנמצאת כ-70 קילומטרים מצפון לגבול האוקראיני הראו סדרה של שריפות ופיצוצים שהעלו את החשד לתקיפה אוקראינית בעומק שטחה של רוסיה.חשד לתקיפה אוקראינית: שריפה במתקן צבאי רוסי בעיר בריאנסק
לפי גורמים מקומיים, מאגר דלקים גדול עלה באש בחלקה הצפון מזרחי של העיר וכן שריפה גדולה פרצה במחסן תחמושת בבסיס צבאי סמוך. תמונות מסירת האירוע שצולמו בשעות הבוקר הראו עשן שחור נישא מעל חלקים גדולים של העיר. לא מדובר בפעם הראשונה שאוקראינה מבצעת תקיפה בשטחה של רוסיה. לטענתה של מוסקבה, צבא אוקראינה ביצע בעבר תקיפות מסוקים וטילים בליסטיים על מטרות ברוסיה.
בתוך כך, בלחימה בחבל דונבאס טענו האוקראינים הבוקר כי עלה בידם להפיל שני מסוקים צבאיים רוסיים. המסוק הראשון מדגם mi-8 המשמש לסיוע אווירי ותובלה וכן מסוק תקיפה מתקדם מדגם ka-52 הידוע בכינוי "תנין". לדיווחים לא נתקבל אימות אך סרטונים שהועלו במהלך הלילה הראו ירי טילי מ''מ ופגיעה בכלי טיס כלשהו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו