"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הסוהרים סייעו? מקורב לאל צ'אפו נמלט מהכלא
האסיר נחשב למקורב לבניו של ברון הסמים חואקין "אל צ'אפו" גוסמן, שהקים את אחד מקרטלי הסמים הגדולים בעולם • עשרה עובדים בכלא נלקחו לחקירה
שוטרים בסמוך לבית הכלא במקסיקו סיטי // צילום: רויטרס

הסוהרים סייעו? מקורב לאל צ'אפו נמלט מהכלא

האסיר נחשב למקורב לבניו של ברון הסמים חואקין "אל צ'אפו" גוסמן, שהקים את אחד מקרטלי הסמים הגדולים בעולם • עשרה עובדים בכלא נלקחו לחקירה

מערכת היום
, עודכן

שלושה אסירים המבוקשים על ידי ארצות הברית בעבור עבירות של סחר והברחה של סמים, בתוכם, אסיר אחד שנחשב למקורב לבניו של ברון הסמים חואקין "אל צ'אפו" גוסמן, שהקים את אחד מקרטלי הסמים הגדולים בעולם, קרטל "סינלואה". רשויות הביטחון במקסיקו מסרו כי שלושת האסירים ברחו ביום רביעי מבית הסוהר במקסיקו סיטי.

עוד בנושא:

קרב יריות הביא לשחרור בנו של "אל צ'אפו"

התיעוד שחושף את מעצרו הכושל של בנו של אל צ'אפו

"אל צ'אפו" נשלח למאסר עולם

מקסיקו וארצות הברית, שותפתה המסחרית החשובה ביותר שלה, חיפשו דרכים להתמודד עם המצב הביטחוני המסלים בגבול בין המדינות בכדי למנוע הידרדרות לסחר בסמים ושימוש בנשק בלתי חוקי. הרשויות במדינה מסרו כי האסירים ברחו מבית הסוהר הממוקם בדרום מקסיקו סיטי בשעות הבוקר, וכי נבדקת האפשרות שאולי הם הצליחו להימלט באמצעות סיוע של צוות בית הסוהר.

"בריחה של אסיר מבית הסוהר הזה, לא יכולה להתבצע ללא מעורבות של עובדי ציבור", כך אמרה רוזה איצ'לה רודריגז, שרת הפנים בממשלת מקסיקו סיטי. אנטוניו ח'זאל רויז, סגן שר במערכת בתי הסוהר העירונית בעיר, אמר כי הנמלטים היו צריכים לעבור על פני חמש דלתות נעולות, ושכתוצאה מכך עשרה עובדי בית הסוהר, נלקחו לחקירה בשל מעורבותם האפשרית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...