"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קנדה: 2 הרוגים באירוע דקירה בקוויבק

החשוד במעשה, צעיר בשנות ה-20 לחייו, ביצע את המעשים כשהוא לבוש בתחפושת של תקופת ימי הביניים • שלושה אנשים נוספים נפצעו ופונו לבתי החולים

,עודכן
זירת האירוע בקוויבק, קנדה // צילום: אי.אפ.פי // זירת האירוע בקוויבק, קנדה

אירוע חריג התרחש היום (ראשון) בעיר קוויבק סיטי שבקנדה, לאחר שאדם הלבוש בתחפושת מתקופת ימי הביניים דקר חמישה בני אדם ליד בניין הפרלמנט בעיר וגרם למותם של שניים מתוכם. רשתCBCהקנדית דיווחה כי המשטרה המקומית עדכנה כי עצרה את הגבר החשוד במעשים סמוך שעה אחת בלילה (שעון מקומי).

הדיווח הראשוני התקבל במשטרה בסביבות השעה 22:00, אז המשטרה עדכנה כי הם מחפשים אחר חשוד, ככל הנראה בשנות ה-20 לחייו, שלבוש בבגדים המתאימים לימי הביניים וחמוש בנשק קר שהשאיר מספר אנשים פצועים. החשוד נעצר לבסוף בסמוך לנמל הישן בעיר והתושבים באותה העת התבקשו להישאר בבתיהם.

כאמור, חמשת הפצועים באירוע פונו לקבלת טיפול רפואי בבתי החולים כשהם פצועים בדרגות שונות, אך שניים מתוכם מתו כעבור זמן קצר מפציעותיהם בבתי החולים. מטעם משטרת קוויבק נמסר כי המניע למעשים החמורים עדיין לא ברור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר