"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סוף עצוב: אותרה גופת הצעיר הישראלי שנעדר במקסיקו

ינאי רימון, המטייל תושב שדרות שנעדר מאז יום רביעי האחרון, אותר השבת ללא רוח חיים במהלך החיפושים אחריו • משפחתו: "ילד של אור שראה את הזולת בגובה העיניים, ועשה למען הכלל ללא הרף"

,עודכן
0השמעה
ינאי רימון , באדיבות המשפחה
ינאי רימון, צילום: באדיבות המשפחה

גופתו של ינאי רימון, המטייל הישראלי שדווח כנעדר במקסיקו, אותרה היום (שבת) במהלך החיפושים שנערכו אחריו מאז הדיווח על היעדרותו. הודעה על כך נמסרה למשפחתו.

ינאי, בן 25, נעדר מאז ליל רביעי האחרון לאחר שהחליק אל מי הנהר הגועשים באזור צר וקניוני בגבול מקסיקו וגואטמלה, שבו טייל יחד עם חבריו. עם קבלת הקריאה כי הוא נסחף במפל באזור העיירה לאס נובס, נשלחו לשטח כוחות איתור וחילוץ מקומיים. צוות איתור וחילוץ, שהוטס מהארץ לתגבור החיפושים, כלל צוות הפעלה אווירי.

אחד מצוותי החיפוש אחר הנעדר, ינאי רימון ז"ל,צילום: פספורטכארד, MAGNUS, משרד החוץ וצוותים מקומיים

קונסול ישראל במקסיקו, שמואל איתן, והמחלקה לישראלים בחו"ל באגף הקונסולרי במשרד החוץ, בשיתוף חברת הביטוח PassportCard וחברת "MAGNUS איתור וחילוץ", פעלו מאז מסביב לשעון תוך הפעלת כלל האמצעים על ידי הצוות המקומי של החברה והצוות המיוחד שניהל את הפעילות בשטח.

"ינאי, ילד של אור", נמסר ממשפחתו, "גדל והתחנך בשדרות ואהב בכל ליבו את אנשי עירו. הוא ראה את הזולת בגובה העיניים ועשה למען הכלל ללא הרף. ינאי התגייס ליחידת העילית דובדבן לאחר שנת שירות בכפר הירוק והיה ללוחם ביחידת דובדבן, שחבריו לצוות היו לו לחברי נפש עד יום מותו. הוא יצא אל הטיול הגדול, שעליו חלם לאחר שירות קבע ביחידה, כשהוא מצטרף אל חברי ילדותו שטיילו באזור. תודה מעומק הלב לכל מי שהתגייס לסייע בארץ ובחו"ל".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר